Bloemendaal

 

Strand, openluchttheater, sport, hotels, natuur en winkels…

Je vindt het hier allemaal. De MOOISTE wandelingen kan je hier maken door de DUINEN van Bloemendaal met als UITZICHTPUNT de Hazenberg. Vanaf daar kan je prachtige KUSTFOTO’S maken. Vlakbij de duinen ligt het WILHELMINAPARK, daar vind je openluchttheater CAPRERA. Hier spelen BANDS zoals Bluf, De Dijk en de Edwin Eversband op regelmatige basis.

Anders dan in Zandvoort aan Zee kan je niet WONEN in Bloemendaal aan Zee, maar wel in het PLAATSJE Bloemendaal. Dit is een wat RUSTIGERE en STILLERE omgeving dan de drukke steden vlakbij. Er zijn veel mooie villa’s, HERENHUIZEN en vrijstaande woningen. Mede daardoor is het erg POPULAIR onder de senioren van onze maatschappij.

Bloemendaal zelf heeft een gezellige WINKELSTRAAT waar van ALLES en nog wat te vinden is. Je kan er terecht voor de gebruikelijke KLEREN winkels, maar veel leuker zijn de BOETIEKJES die vol staan met UNIEKE spullen. In dezelfde winkelstraat, BLOEMENDAALSEWEG, kan je ook terecht bij verschillende gezellige HORECA zaakjes voor een goede kop KOFFIE tussen het WINKELEN door.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Bloemendaal een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Bloemendaal? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Bloemendaal

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

Huis Verhuren Bloemendaal

Wil je een huis verhuren in Bloemendaal? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Bloemendaal en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Bloemendaal.

Huis kopen in Bloemendaal

Wil je een huis kopen of verkopen in Bloemendaal? De huizenmarkt in Bloemendaal heeft een redelijke doorlooptijd. Huizen staan soms maar 2 weken te koop, maar vaak wat langer. Om anderen voor te zijn, adviseren wij iedereen om snel in te springen. De prijzen kunnen variëren van €5000,- tot wel €6500,- per vierkante meter. Bloemendaal heeft veel te bieden en is onder andere gewild onder gezinnen en senioren.

Om een huis te kopen, verkopen of te verhuren in Bloemendaal adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of verhuurmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars, Verkoopmakelaar VK Makelaars of Verhuurmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.