Taxatie Haarlem

 

 

 

Professionele Taxatie Haarlem bij VK Makelaars

Professionele Taxatie Haarlem bij VK makelaars

 

Heb jij een taxatie voor je woning in Haarlem nodig? Bij VK Makelaars staan we klaar om je van dienst te zijn! Of je nu een huis hebt gekocht, je huidige hypotheek wilt oversluiten of een verbouwing plant, een taxatierapport is essentieel.

In Haarlem is de vraag naar woningen enorm toegenomen, waardoor het verkopen van je woning goed te regelen is. Om je woning in Haarlem succesvol te verkopen, is een taxatie van groot belang. Dit geeft je de zekerheid over de waarde van je huidige of toekomstige woning, zodat je precies weet wat de woning werkelijk waard is.

Bij VK Makelaars specialiseren we ons in taxaties die zijn toegespitst op jouw woning in Haarlem. Elk rapport dat we leveren aan onze klanten is uniek en voldoet aan de hoge standaarden van het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

Bij VK Makelaars werken we zeer snel, leveren 100% maatwerk en worden we zeer hoog beoordeeld door onze klanten. Lees vooral verder als u meer wilt weten over een professionele taxatie in Haarlem!

Het taxatierapport Haarlem is geldig voor NHG
VBO Taxateur Haarlem
Taxaties in Haarlem bij VK zijn gecertificeerd
gevalideerd taxatierapport Haarlem

Vraag een taxatie aan bij VK Makelaars in Haarlem

Bij VK Makelaars is jouw taxatie in Haarlem in goede handen. Het taxatierapport Haarlem is geldig voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen. Je kunt dus met vertrouwen rekenen op ons NWWI-gevalideerd taxatierapport voor elke bank of hypotheekverstrekker.

Onze kracht ligt in het leveren van snelle service. We begrijpen dat je in een hectische periode van verhuizen, verkopen of verbouwen zit en snel wilt weten waar je aan toe bent. Wij houden niet van langzaam functioneren, want daar maken we niemand blij mee.

Wij zijn aangesloten bij VBO, VastgoedCert en geregistreerd bij het taxatie register NRVT onder nummer RT659952845. 

Op deze manier kunnen wij onze ervaren taxateurs aan jouw taxatierapport koppelen. Bij VK Makelaars kies je voor kwaliteit. Mede door onze persoonlijke werkwijze bieden wij niet alleen goede services, maar halen wij ook aantoonbaar betere resultaten.

Is dit nou precies waar jij naar op zoek bent? Twijfel dan niet en vul vrijblijvend ons formulier in of bel ons gerust even op! 

Hoe lang duurt een taxatierapport?

Onze kracht is het snelle leveren. Jij zit in een hectische periode van verhuizen, verkopen of verbouwen en wilt uiteraard snel weten waar je aan toe bent en hoe lang het duurt om een taxatierapport te kunnen ontvangen. Daarbij houden wij niet van langzaam functioneren en wachtende klanten, want daar maken wij niemand blij mee.

Bij het aanvragen van een taxatierapport wordt deze dezelfde dag nog uitgewerkt.

Houd er rekening mee dat jij een gevalideerd taxatierapport binnen 3 dagen in handen hebt na ons eerste contactmoment. Heb jij nog sneller een taxatierapport nodig? Goed nieuws, wij bieden altijd nog een spoedtaxatie aan!

Wat kost een taxatierapport?

Transparantie en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. De kosten voor een taxatierapport van een woning in Haarlem en omgeving beginnen vanaf €765,– incl. BTW. VK Makelaars & Taxateurs biedt een gevalideerd taxatierapport binnen drie werkdagen aan.

Onze taxateur gaat laagdrempelig met zijn klanten om. Vul gerust ons taxatie aanvraagformulier in. Dan komt onze taxateur snel bij je terug. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 06-47470404 voor directe informatie over de kosten voor jouw unieke situatie.

Hoe lang is een taxatierapport geldig?

De meeste geldverstrekkers hanteren een geldigheidstermijn van 6 maanden. Stel dat u bij ons een taxatierapport aanvraagt in Haarlem, wil dit zeggen dat op het moment dat de hypotheek aangevraagd wordt uw taxatierapport niet ouder dan 6 maanden mag zijn. Dit komt omdat het taxatierapport een momentopname is en de marktwaarde eventueel anders kan zijn naarmate de periode vordert. 

Sommige geldverstrekkers hanteren een termijn van 3 maanden. Het type rapport, NWWI in ons geval, heeft geen invloed over hoe lang een taxatierapport geldig is. Neem voor de zekerheid contact op met uw geldverstrekker of hypotheek adviseur, of bel ons even om gratis advies over dit gebied te ontvangen.

Is het taxatierapport geldig voor alle banken en NHG?

Het is zeer begrijpelijk dat jij voor de zekerheid wil controleren of de taxatierapporten geldig zijn voor alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie. De taxatie van jouw huis of woning mag natuurlijk geen fouten bevatten. VK Makelaars kan jou garanderen dat jouw NWWI taxatie helemaal waterdicht is. Alle financiële instellingen accepteren het taxatierapport van onze taxateurs.

Ook voldoet het taxatierapport van je woning aan alle eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Tijdens het taxeren met VK Makelaars zijn alle vraagstukken voor de betreffende financiële instanties gedekt.

Taxatie Haarlem aanvragen?

Ben jij al overtuigd van onze werkwijze? Zo niet, dan lichten wij dit graag verder persoonlijk toe.

Na het aanvragen van een taxatie in Haarlem ontvang je een gevalideerd taxatierapport kun jij je weer zorgen gaan maken over de verhuizing, verkoop, aankoop of verbouwing.

Vul ons contactformulier vrijblijvend in, na het drukken op onderstaande button.

Onze taxateur neemt binnen 1 werkdag contact met je op. We verwachten het taxatierapport op te leveren binnen jouw wensen!

Overige werkgebieden:

Naast Haarlem voeren we ook taxaties uit in andere gebieden. Hieronder staan de plaatsen waar wij graag voor jou een taxatierapport opleveren:

Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bakkum, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Kwakel, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg.

Scan onze praktische taxatie blogs:

Klaar om jouw droomhuis te kopen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?