Taxatie Haarlem

 

 

 

Taxatie Haarlem bij VK Makelaars

Taxatie Haarlem bij VK makelaars

 

Heb jij een taxatie voor je woning in Haarlem nodig? Taxeren, daar zijn wij je graag mee van dienst! Een taxatierapport heb je in de meeste gevallen nodig als je een huis hebt gekocht, maar ook als je jouw huidige hypotheek wilt oversluiten óf bijvoorbeeld wilt gaan verbouwen.

In Haarlem is de vraag naar woningen enorm toegenomen, hierdoor is het verkopen van uw woning erg goed te regelen. Om uw woning in Haarlem succesvol te kunnen verkopen heeft u natuurlijk een taxatie nodig. Dit geeft jou zekerheid over de waarde van je huidige of je toekomstige woning. Zo weet je exact wat de woning daadwerkelijk waard is.

Je kunt ook voor de financiering van je woning ten behoeve van het oversluiten van je hypotheek je woning laten taxeren. Elke klant ontvangt van ons een uniek rapport. Wij specialiseren ons in taxaties toegepast op jouw woning in Haarlem.

Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen en let erop dat elke taxatie uniform volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Dit betekent dat je bij VK Makelaars NWWI taxaties ontvangt.  

Wij hebben een gecertificeerde taxateur in Haarlem die een gevalideerd taxatierapport kan opstellen. Het doel van de taxatie is voor jou enorm belangrijk, wat betekent dat het voor ons net zo belangrijk is om ervoor te zorgen dat de kwaliteit perfect is.

VK Makelaars werkt zeer snel, leveren 100% maatwerk en zijn zeer hoog beoordeeld door onze klanten. Lees vooral verder als u meer wilt weten over een gevalideerd taxatierapport of bekijk gerust onze hoge beoordelingen voor taxaties in Haarlem.

Het taxatierapport Haarlem is geldig voor NHG
VBO Taxateur Haarlem
Taxaties in Haarlem bij VK zijn gecertificeerd
gevalideerd taxatierapport Haarlem

Gevalideerd taxatierapport Haarlem

 

Bij VK Makelaars is jouw taxatie in Haarlem in goede handen. VK Makelaars is bevoegd en gecertificeerd in taxaties en mag dus jouw NWWI taxatie verrichten. Wij krijgen vaak de vraag wat een taxateur precies doet.

Dit begint met Een NWWI-taxatie, wat nodig is om een taxatierapport gevalideerd te maken. Taxateurs die aangesloten zijn bij het instituut het NWWI werken volgens een gestandaardiseerd digitale procedure. Onze taxateurs geven door aan deze organisatie wanneer een woning getaxeerd gaat worden. Het NWWI zorgt er vervolgens voor dat de taxatieopdracht digitaal wordt voorbereid. 

Hierna kan onze gecertificeerde taxateur een gevalideerd taxatierapport opmaken. De taxateur van VK Makelaars is aangesloten bij VBO, VastgoedCert en geregistreerd bij het taxatie register NRVT onder nummer RT659952845. 

Op deze manier kunnen wij onze ervaren taxateurs aan jouw taxatierapport koppelen. Bij VK Makelaars kies je voor kwaliteit. Mede door onze persoonlijke werkwijze bieden wij niet alleen goede services, maar halen wij ook aantoonbaar betere resultaten.

Is dit nou precies waar jij naar op zoek bent? Twijfel dan niet en vul vrijblijvend ons formulier in of bel ons gerust even op! 

Hoe lang duurt een taxatierapport?

Onze kracht is het snelle leveren. Jij zit in een hectische periode van verhuizen, verkopen of verbouwen en wilt uiteraard snel weten waar je aan toe bent en hoe lang het duurt om een taxatierapport te kunnen ontvangen. Daarbij houden wij niet van langzaam functioneren en wachtende klanten, want daar maken wij niemand blij mee.

Bij het aanvragen van een taxatierapport wordt deze dezelfde dag nog uitgewerkt.

Houd er rekening mee dat jij een gevalideerd taxatierapport binnen 3 dagen in handen hebt na ons eerste contactmoment. Heb jij nog sneller een taxatierapport nodig? Goed nieuws, wij bieden altijd nog een spoedtaxatie aan!

Wat kost een taxatierapport?

VK Makelaars staat voor transparantie en persoonlijke aandacht. Daarom communiceren wij onze prijzen transparant. De kosten voor een taxatierapport van een woning in Haarlem en omgeving zijn vanaf € 750,– incl BTW. Bij VK Makelaars&Taxateurs heb je dus een gevalideerd taxatierapport binnen drie werkdagen in handen waarvan de kosten voor dit taxatierapport beginnen vanaf € 750,– incl BTW.

Onze taxateur gaat laagdrempelig met zijn klanten om. Vul gerust ons taxatie aanvraagformulier in. Dan komt onze taxateur snel bij je terug. U kunt ook even bellen, ons nummer is 06-47470404, dan laat onze taxateur je direct weten wat de kosten zijn voor jouw unieke situatie.

Hoe lang is een taxatierapport geldig?

De meeste geldverstrekkers hanteren een geldigheidstermijn van 6 maanden. Stel dat u bij ons een taxatierapport aanvraagt in Haarlem, wil dit zeggen dat op het moment dat de hypotheek aangevraagd wordt uw taxatierapport niet ouder dan 6 maanden mag zijn. Dit komt omdat het taxatierapport een momentopname is en de marktwaarde eventueel anders kan zijn naarmate de periode vordert. 

Sommige geldverstrekkers hanteren een termijn van 3 maanden. Het type rapport, NWWI in ons geval, heeft geen invloed over hoe lang een taxatierapport geldig is. Neem voor de zekerheid contact op met uw geldverstrekker of hypotheek adviseur, of bel ons even om gratis advies over dit gebied te ontvangen.

Is het taxatierapport geldig voor alle banken en NHG?

Het is zeer begrijpelijk dat jij voor de zekerheid wil controleren of de taxatierapporten geldig zijn voor alle banken en de Nationale Hypotheek Garantie. De taxatie van jouw huis of woning mag natuurlijk geen fouten bevatten. VK Makelaars kan jou garanderen dat jouw NWWI taxatie helemaal waterdicht is. Alle financiële instellingen accepteren het taxatierapport van onze taxateurs.

Ook voldoet het taxatierapport van je woning aan alle eisen van de Nationale Hypotheek Garantie. Tijdens het taxeren met VK Makelaars zijn alle vraagstukken voor de betreffende financiële instanties gedekt.

Taxatie Haarlem aanvragen?

Ben jij al overtuigd van onze werkwijze? Zo niet, dan lichten wij dit graag verder persoonlijk toe.

Na het aanvragen van een taxatie in Haarlem ontvang je een gevalideerd taxatierapport kun jij je weer zorgen gaan maken over de verhuizing, verkoop, aankoop of verbouwing. Vul vooral vrijblijvend ons contactformulier in na het drukken op onderstaande button.

Onze taxateur neemt binnen 1 werkdag contact met je op. Wij verwachten een taxatierapport op te leveren binnen jouw wensen!

Overige werkgebieden:

Uiteraard voeren wij naast Haarlem ook taxaties uit in meerdere werkgebieden. Hieronder staan de plaatsen waar wij graag voor jou een taxatierapport opleveren:

Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Bakkum, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Cruquius, De Kwakel, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, IJmuiden, Koog aan de Zaan, Krommenie, Lisse, Nieuw-Vennep, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Uitgeest, Velserbroek, Vijfhuizen, Vogelenzang, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zandvoort en Zwanenburg.

Scan onze praktische taxatie blogs:

Huis taxeren voor lagere hypotheekrente
Huis taxeren voor lagere hypotheekrente

Als huiseigenaar wil je natuurlijk zo min mogelijk betalen voor je hypotheek. Een effectieve manier om dit te bereiken is door je huis te laten taxeren voor een lagere hypotheekrente. Een goede taxatie kan namelijk leiden tot lagere maandelijkse betalingen en/of een...

Tips voor het vinden van een goede taxateur
Tips voor het vinden van een goede taxateur

1. Kies altijd een taxateur uit de buurt Taxateurs hebben een werkgebied regeling die inhoud dat ze geen taxaties mogen doen op meer dan 20 kilometer afstand van hun kantoor. In de gemeente Amsterdam, Den-Haag, Rotterdam en Utrecht mag dat zelfs niet meer dan 10...

Klaar om jouw droomhuis te kopen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?