Vondelkwartier

Haarlem

Het meest NOORDELIJKE puntje van Haarlem, grenzend aan Velserbroek en Spaarndam.

Hier eindigt 1 van de langste straten van Haarlem, de Rijksstraatweg. Rondom deze buurt ligt Polderland, het SCHOTERBOS, Burgemeester Rijkenspark en Golfbaan Spaarnwoude. Kortom, best wel een GROEN gebied. Maar er is ook genoeg blauw gebied te vinden, oftewel, WATER. Aan de zuidoost kant van de buurt ligt de Mooie Nel. Dat is een grote PLAS met aftakkingen, zoals het SPAARNE die door heel Haarlem stroomt.

Dit is een buurt die vooral bekend staat om zijn SFEERVOLLE jaren 30 huizen. Veel eengezinswoningen die KARAKTER uitstralen. Mede door het GLAS-IN-LOOD wat hier erg veel voorkomt, maar ook de ERKERS en klassieke SCHUIFDEUREN. De huizen zijn vooral bewoond door GEZINNEN met kinderen. Daarom is er rondom de buurt veel gelegenheid om met de KINDEREN te wandelen, fietsen of spelen. Denk ook aan basisscholen en SPORTVERENIGINGEN.

Omdat de buurt zo hoog in het noorden van Haarlem ligt, is er veel OPENBAAR VERVOER hier. Dat maakt het makkelijk om je te laten vervoeren naar het CENTRUM van Haarlem, Santpoort of IJmuiden. Met de auto? De N208 is een bekende die van IJmuiden tot aan Sassenheim loopt. Met andere woorden, deze brengt je zo’n beetje overal waar je zijn wilt tussen Noord-Holland en Zuid-Holland.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in het Vondelkwartier van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in het Vondelkwartier van Haarlem? De huizenmarkt in het Vondelkwartier van Haarlem heeft doorgaans hele snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 a 4 weken te koop en de prijzen variëren van €3250,- tot €4750,- per m2. Het Vondelkwartier van Haarlem is erg gewild onder gezinnen, starters en expats. De meeste zoekers in het Vondelkwartier van Haarlem huren of kopen een appartement. Ook zijn er beleggers actief welke een appartement kopen in het Vondelkwartier om deze te gaan verhuren. De huurprijzen in het Vondelkwartier verschillen tussen de €1250,- en soms wel €2250,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name jonge stellen en expats maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.