Makelaar Rijswijk

Jouw makelaar in Rijswijk

Ben je op zoek naar een ervaren makelaar in Rijswijk? Ons team van deskundige makelaars staat klaar om je te begeleiden. We kunnen je helpen bij zowel het kopen, verkopen en verhuren van een woning in Rijswijk. Dit doen we met diepgaande kennis van de lokale markt en een persoonlijke benadering die is afgestemd op jouw unieke wensen en behoeften.

Bij VK Makelaars staan wij garant voor een maximale klanttevredenheid door een professionele en transparante werkwijze. Ons team staat voor je klaar met advies op maat, zodat je zorgeloos jouw droomwoning in Rijswijk kunt vinden of je huidige woning succesvol kunt verkopen of verhuren!

Buurtinformatie over Rijswijk

Rijswijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft Rijswijk heeft +/- 58.000 inwoners.

Binnen Rijswijk is alles binnen handbereik, parken, plantsoenen, winkels, kunst en cultuur. Rijswijk heeft een oud centrum met aantrekkelijke winkels en oudere huizen. De huizen in Rijswijk zijn veelal oudere woningen die gebouwd zijn tussen 1900 en 1935. Daarnaast zijn er veel flats gebouwd in de jaren zeventig. Elk van deze huizen heeft een authentieke uitstraling met een ideale ligging. Parkeren is meestal gratis in Rijswijk en de stad heeft een gemakkelijke toegang tot de A4 en heeft een eigen treinstation.

Wanneer u op zoek bent naar een woning in omgeving Den Haag, dan kan Voorburg een uitstekende stad zijn om uw zoekgebied uit te breiden. In Rijswijk “buiten” zijn de afgelopen jaren veel nieuwbouw woningen gerealiseerd in de vorm van luxe appartementen, rijstjeswoningen en herenhuizen.

Onze diensten als makelaar in Rijswijk:

R

Aankoopmakelaar Rijswijk

Wil jij in Rijswijk een huis kopen? VK Makelaars helpt je hier graag bij. Voor meer informatie kan je ook onze Aankoopmakelaar Rijswijk pagina bezoeken!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Verkoopmakelaar Rijswijk

Wil je je huis in Rijswijk verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verkoopmakelaar Rijswijk.

Verhuurmakelaar Rijswijk

Wil je een huis verhuren in Rijswijk? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Rijswijk, Den Haag en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Verhuurmakelaar Rijswijk.