Rijswijk

Rijswijk

Rijswijk is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente ligt aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordrand van Delft Rijswijk heeft +/- 58.000 inwoners.

 

Binnen Rijswijk is alles binnen handbereik, parken, plantsoenen, winkels, kunst en cultuur. Rijswijk heeft een oud centrum met aantrekkelijke winkels en oudere huizen. De huizen in Rijswijk zijn veelal oudere woningen die gebouwd zijn tussen 1900 en 1935. Daarnaast zijn er veel flats gebouwd in de jaren zeventig. Elk van deze huizen heeft een authentieke uitstraling met een ideale ligging. Parkeren is meestal gratis in Rijswijk en de stad heeft een gemakkelijke toegang tot de A4 en heeft een eigen treinstation.

 

Wanneer u op zoek bent naar een woning in omgeving Den Haag, dan kan Voorburg een uitstekende stad zijn om uw zoekgebied uit te breiden. In Rijswijk “buiten” zijn de afgelopen jaren veel nieuwbouw woningen gerealiseerd in de vorm van luxe appartementen, rijstjeswoningen en herenhuizen.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem, Amsterdam en Den Haag

Wil jij in Rijswijk een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Rijswijk? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Rijswijk

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen.

Huis Verhuren Rijswijk

Wil je een huis verhuren in Rijswijk? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren in Rijswijk en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.