Verhuurmakelaar Den Haag

Verhuur je huis bij VK als verhuurmakelaar Haarlem

Verhuurmakelaar in Den Haag nodig?

 

Ben jij op zoek naar een verhuurmakelaar in Den Haag? Wil je je woning of beleggingspand verhuren in Den Haag en omstreken, maar heb je geen tijd of expertise om dit zelf te regelen? VK Makelaars staat voor je klaar!

Als ervaren verhuurmakelaar in Den Haag hebben wij een breed netwerk waarmee we potentiële huurders kunnen bereiken en het beheer van woningen efficiënt kunnen uitvoeren. Met onze bewezen aanpak garanderen we jou de beste resultaten en een maximale verhuuropbrengst.

Waarom kiezen voor VK Makelaars als jouw verhuurmakelaar in Den Haag:

Z

De beste verhuuropbrengst

Z

Betrouwbare goed doorgelichte huurders

Z

Een waterdicht juridisch dossier

Z

Advies en begeleiding in het gehele proces tot aan de oplevering

Z

Eventueel kunnen wij het beheer voor jou doen

Meer info? Vrijblijvend advies? Neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst.

Zo werken wij als verhuurmakelaar in Den Haag en regio

1. Kennismaking en opname

Als verhuurmakelaar in Den Haag komen we bij je langs en inventariseren we jouw wensen.

Hoe lang wil je je huis verhuren, in welke staat wil je deze opleveren, heb je wensen over het type bewoners, wat is voor jou allemaal belangrijk?

We nemen alle specifieke kenmerken van het huis op en stellen de woonoppervlakte vast.

2. Waardebepaling

Aan de hand van de opname gaan we voor jou een huur waardebepaling maken. Hierbij kijken wij o.a. naar referentiepanden, de staat, oppervlakte, de faciliteiten van het huis, de vraag en de doelgroep. In overleg met jou stellen we de huurprijs vast.

3. Dossier

Als verhuurmakelaar in Den Haag leggen we voor jou het verhuurdossier aan met hierin o.a. de huurpuntentelling, het energielabel, specifieke kenmerken van het huis, opstalverzekering en verhuurderschecklist.

4. Advies en ondersteuning verhuurklaar maken

Belangrijk is dat jouw huis schoon is en deze aantrekkelijk is ingericht of gestyled voor de presentatie en natuurlijk de bezichtigingen.

Wij adviseren jou over de schoonmaak partners die je hierin kunnen ondersteunen en over de verhuurstyling. Een mooie sprei op bed, een leuk kleed, voldoende daglicht, een bosje bloemen, etc.

Het zijn allemaal zaken die het verschil kunnen maken om enthousiaste huurders over de streep te trekken.

5. Presentatie

Het huis in Den Haag wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen alle informatie per e-mail.

Daarnaast plaatsen wij een opvallend te huur bord bij het huis.

6. Bezichtigingen

In overleg met jou bepalen we wanneer we de bezichtigingen kunnen verzorgen. Als verhuurmakelaar in Den Haag laten we niet alleen het huis zien aan geïnteresseerde kandidaten, ook is dit een eerste kennismaking met kandidaat huurders, waarin we al een eerste beeld krijgen van het profiel.

7. Huurvoorstellen en achtergrondcheck

Geïnteresseerde kandidaten vragen wij om ons een huurvoorstel te sturen en een aantal documenten (o.a. kopie paspoort, arbeidscontract, loonstrook) mee te sturen. Wij leggen jou de kandidaten voor en geven je advies over de beste keuze(s).

Hierna doen wij een wat diepgaandere scan naar de huurder op gebied van BKR registratie, wet WWFT, de werkgever (controleren of de persoon daar echt nog werkt) en huurcheck Nederland.

8. Huurovereenkomst

Wij stellen de huurovereenkomst op conform de wensen en termijnen zoals wij die eerder met jou hebben afgestemd. Deze leggen wij eerst in concept voor aan jou en daarna aan de huurder. Zijn beide partijen akkoord, dan kan er getekend worden.

9. Oplevering

Als de huurder netjes de borg en de eerste huur heeft betaald, kan op de startdatum van de huurovereenkomst de oplevering plaatsvinden.

Hierin wordt door ons een uitgebreid proces verbaal van oplevering gemaakt, worden de meterstanden genoteerd, de inventaris gechecked en maken wij veel foto’s van de huidige staat van de woning.

Na ondertekening van het inspectierapport door huurder en door ons, wordt deze direct naar jou en naar de huurder verstuurd.

10. Beheer

Naast onze dienst als verhuurmakelaar in Den Haag kan jij eventueel ons ook inschakelen voor het beheer van jouw verhuurde huis. Jij betaalt dan een percentage van de huursom aan beheerskosten en je wordt volledig ontlast.

Alle communicatie met huurder gaat via ons en wij regelen onderhoud, storingen, huurprijsindexeringen, huurfacturen, betalingsachterstanden, sleutelbeheer, etc. Meer informatie over beheer vind je hier.

Waterdicht verhuur bij VK als verhuurmakelaar Haarlem

Kosten verhuurmakelaar Den Haag en regio

De kosten van onze verhuurmakelaar dienst in Den Haag verschillen per situatie. Wij maken een offerte voor jou op maat en kijken hierbij hierbij naar elk specifieke situatie. De kosten die je betaald omvatten in ieder geval het volgende

Z

Professionele fotografie

Z

Aanmeldingskosten voor verhuurplatformen

Z

Kosten van achtergrondscreening van huurkandidaten

Z

Opstellen van een meetrapport

Uiteraard is eventueel meer- of minderwerk bespreekbaar. Misschien dat je bijvoorbeeld geen professionele fotografie wenst (minderwerk) of dat u juist wilt dat wij extra werkzaamheden (laten) doen zoals het huis (laten) opruimen, professioneel inrichten, etc (meerwerk).

VK Makelaars neemt het volledige verhuurproces uit handen, zowel voor huurders als verhuurders. Als je je woning in Den Haag wilt verhuren, ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. We helpen je graag verder met het vinden van de juiste oplossing voor jouw situatie!

Benieuwd wat de kosten van een verhuurmakelaar in Den Haag voor jouw specifieke situatie zijn? Klik op de knop hieronder en we maken een offerte op maat voor jou!

 

Waarom kiezen voor VK?

Waarom kies jij voor VK Makelaars als jouw verkoopmakelaar?

Wij zijn een klein kantoor en geen verkoopfabriek waar je elke weer met een andere medewerker te maken krijgt. Bij ons krijg je maximale persoonlijke aandacht en service. Dit vind je terug in onze reviews!

En de kosten? Wij hanteren eerlijke tarieven welke doorgaans onder het prijspeil van andere aanbieders liggen. De kopzorgen die met zich meekomen met het verhuren van je woning, nemen wij graag van je over.

Hoe garanderen wij de hoogste verhuur opbrengst?

Als verhuurmakelaar werken wij met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen we een hoger dan gemiddeld aantal uren in elk huis stoppen. ‘Haastige spoed is zelden goed’ en wij willen dat iedere geïnteresseerde ruim voldoende tijd krijgt om de woning te zien, vragen te stellen en om hun bieding voor te bereiden. Wij zien dat dit leidt tot hogere opbrengsten.

Persoonlijke begeleiding

Ons contact met klanten is zeer hecht. Wij kennen al onze klanten persoonlijk en bovendien zijn wij elke dag en avond voor je bezig en bereikbaar. Dat zijn we via telefoon, Whatsapp en e-mail. Of natuurlijk bij ons op kantoor of samen in het huis.

Overige werkgebieden

Als verhuurmakelaar zijn wij in verschillende locaties aanwezig rondom Den Haag. Wij specialiseren ons in onder andere de volgende regio’s:

 

Blogs

Klaar om jouw woning te verhuren?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?