Overveen

 Gemeente Bloemendaal

Overveen heeft een zeer prettige centrale ligging.

De steden Bloemendaal (noordkant), Haarlem (oostkant), Aerdenhout (zuidkant) en Zandvoort (westkant) liggen erom heen. Deze CENTRALE ligging is ideaal omdat je van daaruit alles makkelijk en SNEL kan bereiken. Er is zelfs een EIGEN NS-station, dus je hoeft niet eens alles te FIETSEN. Met de auto kan je via de N200 naar Haarlem en door de DUINEN naar Zandvoort aan Zee en Bloemendaal aan Zee. Perfect voor in de ZOMER als je lekker naar het STRAND wilt.

Er is een kleine, maar BRUISENDE dorpskern. Je vindt hier meerdere supermarkten, BAKKERS, slagers, horeca en genoeg diversiteit aan WINKELS. Een bekend gebouw dat in Overveen is gevestigd is het GEMEENTEHUIS van Bloemendaal. Bij de lokale bevolking staat deze ook wel BEKEND als ‘het Suikerpaleis’. Dat klinkt alsof het leuk is voor KINDEREN, maar dat is het niet. Wat wel heel leuk is voor de kinderen is Kraantje-Lek. Een plek waar de kinderen kunnen SPELEN en de ouders kunnen genieten van een kop KOFFIE of goed glas WIJN.

Doordat er rondom veel NATUUR te vinden is, omdat Overveen naast de middenduin gelegen is, kom je hier veel HARDLOPERS, fietsers en wandelaars tegen. Deze gaan vaak in de RICHTING van de duinen en het strand van Zandvoort en Bloemendaal. Wil je meer informatie over Overveen? GEEN enkel probleem. Onze COLLEGA Floris woont hier sinds een tijd en HELPT je graag aan INFORMATIE die je zoekt. Hij woont er in elk geval met veel plezier!

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar uit Haarlem

Wil jij in Overveen een huis kopen? Of wil je een huis verkopen in Overveen? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Overveen

Wil je je huis verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis verkopen of Huis aankopen.

Huis Verhuren Overveen

Wil je een huis verhuren in Overveen? VK Makelaars is expert op het gebied van het verhuren van huizen in Overveen en omstreken. Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis verhuren Overveen.

Huis kopen in Overveen

Wil je een huis kopen of verkopen in Overveen? De huizenmarkt in Overveen heeft niet zoals in veel steden een hele snelle doorlooptijd, maar als je iets interessants ziet moet je zo snel mogelijk handelen. Dit om te voorkomen dat er toch iemand anders aan de haal gaat met jouw nieuwe huis. De prijzen kunnen variëren van €5000,- tot wel €6300,- per vierkante meter. Overveen is gewild onder doelgroepen als; senioren, gezinnen en mensen die rustig willen wonen.

Om een huis te kopen of verkopen in Overveen adviseren wij iedereen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar van VK Makelaars. Klik op Aankoopmakelaar VK Makelaars of Verkoopmakelaar VK Makelaars voor meer informatie.