Indische buurt – Noord en Oost

Haarlem

Aan de OOSTKANT van Haarlem liggen deze gezellige buurten.

Noord en Oost worden gescheiden door de Zaanenstraat. Dit centrale punt brengt je naar de Rijksstraatweg, die aan de westkant van de BUURTEN ligt. Deze weg is heel lang en hier vind je een hele hoop verschillende leuke WINKELS, supermarkten, SCHOLEN, restaurants en KERKEN. Vanaf hier vertrek je makkelijk in de richting van buurtgemeentes; Velserbroek, Spaarndam, Halfweg en AMSTERDAM.

De buurt zelf ligt aan het Spaarne, waar je met de boot binnen 10 minuten varen in de MOOIE NEL terecht komt. Een groot meer waar, zeker in de zomer, veel gezwommen en gevaren wordt. Aan de andere kant van het SPAARNE kom je terecht in de WAARDERPOLDER. Daar zijn een flink aantal bedrijven gevestigd. Wellicht dat je dan dichtbij je werk kan komen te wonen, als je dat wilt.

Er is hier flink GEBOUWD en VERBOUWD in 2020. Veel NIEUWE woningen zijn erbij gekomen en dat heeft ervoor gezorgd dat de buurt erg POPULAIR is geworden. Het is een buurt met een hoop verschillende HUIZEN. Er zijn eengezinswoningen, flatgebouwen en HUIZEN-AAN-HET-WATER. Dat klinkt gek in een stad als Haarlem. Maar het is ECHT WAAR! Deze huizen zijn nog niet zo oud en hebben aan het huis een kleine kade waar de bewoners hun BOOT kunnen aanleggen.

R

VK Makelaars: jouw persoonlijke makelaar in Haarlem

Wil jij in Haarlem een huis kopen of huren? Of wil je een huis of appartement verkopen in Haarlem? VK Makelaars helpt je hier graag bij.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag vrijblijvend aan meer informatie en/of advies.

Huis Verkopen Haarlem

Wil je je huis of appartement verkopen? VK Makelaars verzorgt het gehele verkooptraject. Wij leveren 100% persoonlijke begeleiding en werken eerlijk, professioneel en no-nonsense. Hierdoor halen wij het maximale uit de verkoop van jouw woning voor een eerlijk en laag tarief. Voor meer informatie klik je op de volgende link: Huis Verkopen Haarlem of Appartement Verkopen Haarlem.

Huis Verhuren Haarlem

Wilt je jouw huis verhuren? Of wil je jouw appartement verhuren? VK Makelaars is expert op het gebied van huizen verhuren en van appartementen verhuren in Haarlem en omstreken. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de volgende link: Huis Verhuren Haarlem of Appartement Verhuren Haarlem.

Huis kopen of huren in de Indische buurt van Haarlem

Wil je een huis verkopen, kopen of juist huren in de Indische buurt van Haarlem? De huizenmarkt in de Indische buurt in Haarlem heeft doorgaans snelle doorlooptijden. Huizen staan niet langer dan 3 a 4 weken te koop en de prijzen variëren van €4000,- tot €5000,- per m2. De Indische buurt van Haarlem is erg gewild onder gezinnen, jonge stellen en expats. De meeste zoekers in de Indische buurt van Haarlem huren of kopen een appartement. Ook zijn er beleggers actief welke een appartement kopen in de Indische buurt om deze te gaan verhuren. De huurprijzen in de Indische buurt verschillen tussen de €1000,- en soms wel €2200,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Veel zoekers naar een huurhuis slagen niet makkelijk in het vinden van een geschikt huis. Daarom bieden wij als makelaarskantoor ook aanhuur aan. Hierin gaan wij samen op zoek naar een geschikt huurhuis, helpen wij met de onderhandeling en een waterdichte afhandeling. Met name jonge stellen en expats maken graag gebruik van VK Makelaars als aanhuur makelaar. Voor meer informatie over verhuren van een woning, klik op Verhuurmakelaar VK Makelaars. Voor meer informatie over hulp bij het huren van een woning klik op Aanhuur Makelaar VK Makelaars.