Aankoopmakelaar Haarlem

Onze aankoopmakelaars in Haarlem en omgeving

Onze aankoopmakelaars in Haarlem en omgeving

Jouw aankoopmakelaar in Haarlem

Jouw droomhuis in Haarlem vinden? Of ben jij van plan om te verhuizen naar Haarlem, maar heb je moeite met huizen te vinden die aan al jouw eisen voldoen? Dan is het verstandig om gebruik te maken van een aankoopmakelaar!

Wat ons onderscheid van de andere aankoopmakelaars in Haarlem is dat wij verschillende pakketten aanbieden. Zo bieden wij een full service pakket. In dit pakket krijg jij: een intake gesprek waarin jij jouw wensen met ons kan delen tot het afhandelen van de aankoop bij de notaris.

Verder kan onze aankoopmakelaar in Haarlem jou ondersteunen wanneer je al een specifiek huis op het oog heeft. Bij het gerichte aankoop pakket bezoeken wij direct dit huis om te kijken naar eventuele gebreken en begeleiden je tot aan de afronding bij de notaris.

De laatste optie waarbij onze aankoopmakelaar jou kan ondersteunen is: de Onderhandel hulp. Hierbij helpt onze aankoopmakelaar bij de waardebepaling tot het aansturen van keurders en taxateurs. Aan de hand van deze rapporten onderhandeld de aankoopmakelaar in jouw naam.

Wat kost onze aankoopmakelaar dienst in Haarlem?

Alle drie van onze aankoopdiensten kunnen op basis van no cure, no pay. Dit houdt in dat wanneer wij je niet succesvol kunnen helpen als aankoopmakelaar in Haarlem, er geen kosten zijn voor jou. Wel zo eerlijk toch?

Bij ons full service pakket kunnen er eventueel ook andere afspraken gemaakt worden. De aankoopmakelaar in Haarlem kan ook een tarief op maat voor u opstellen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van jouw wensen voor onze begeleiding.

In de omgeving van Haarlem zijn er ook aankoopmakelaars die een bonus rekenen onder hun kosten. Echter past dit niet bij VK makelaars. Wij zijn transparant en eerlijk en communiceren de verwachtingen duidelijk!

Huis kopen in Haarlem of omgeving?

Er zijn een aantal verschillende stappen in het aankoop proces waarbij onze aankoopmakelaars u kunnen helpen afhankelijk van de dienst die u bij ons afneemt. 

De stappen waarbij VK Makelaars je ondersteund bij het aankopen van een woning in Haarlem zijn:

  1. Intake gesprek
  2. Bezichtigingen
  3. Juridische en bouwkundige aspecten in kaart brengen
  4. Onderhandelen
  5. Begeleiding bij de keuring van het huis en bij de afronding van de verkoop
Aankoopmakelaar Haarlem

Waarom voor ons als aankoopmakelaar in Haarlem of omgeving kiezen?

VK Makelaars wordt heel goed beoordeeld klanten die wij geholpen hebben. Onze gemiddelde scoren op Funda is een 9,8 over de afgelopen 24 maanden. 

Met een 10 voor bereikbaarheid en communicatie, een 9,9 voor onderhandelen en resultaat, een 9,8 voor deskundigheid en een 9,8 voor prijs kwaliteit verhouding.

Verder hebben wij als aankoopmakelaar Haarlem drie waardes die bij ons heel hoog aangeschreven staan, namelijk: persoonlijke aandacht, transparantie en altijd bereikbaar. Door ons hierop te focussen proberen wij als verkoopmakelaar in Haarlem dit traject voor jou zo zorgeloos mogelijk te maken.

Huizen in Haarlem waarbij onze aankoopmakelaars geholpen hebben

Bij onze aankoopmakelaars in Haarlem kan jij terecht voor uiteenlopende huizen. Van je eerste appartementje in het centrum van Haarlem tot gezinswoningen en gelijkvloerse woningen buiten het centrum.

Wanneer je een huis koopt met een van onze Haarlemse aankoopmakelaars kan je ervan uitgaan dat de huizen voldoen aan onze standaard. Wij begeleiden jou dan ook bij het kiezen van bouwkundige experts die de huidige staat van het huis controleren.

Een overzicht van onze aangekochte huizen kan je hier zien.

jouw huis verkopen in Haarlem
Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

huis verkopen Haarlem
Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het aankoop traject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

kies VK als verkoopmakelaar in Haarlem voor persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht

Tijdens de aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

wij zijn een verkoopmakelaar in Haarlem, geen ver verkoopfabriek
Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

jouw huis in Haarlem verkopen tegen eerlijke tarieven
Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling bij VK als verkoopmakelaar Haarlem
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Klaar om jouw droomhuis te kopen?

Laten we kennis maken

Wij zijn je graag van dienst. Kopje koffie inplannen?

Scan onze praktische blogs: