Verkoopmakelaar Wateringen

Verkoopmakelaar Wateringen: Jouw partner voor een succesvolle huisverkoop!

Overweeg je je huis in Wateringen te verkopen? Een ervaren verkoopmakelaar kan je hierbij helpen! In de oververhitte huizenmarkt van Wateringen is het slim om professionele begeleiding te krijgen bij de verkoop van je woning.

Twijfel je om zelf je huis te verkopen in Wateringen? Houd er dan rekening mee dat hier veel bij komt kijken, zoals het organiseren van bezichtigingen en het streven naar de beste verkoopopbrengst.

Het verkopen van een huis in Wateringen is in de huidige markt niet moeilijk, maar het behalen van de beste resultaten kan een uitdaging zijn. Daarom kan het handig zijn om gebruik te maken van een verkoopmakelaar in Wateringen.

Een huis verkopen is geen alledaagse bezigheid. Goede begeleiding is daarom essentieel. Bij VK Makelaars hebben we jarenlange ervaring en kunnen we ervoor zorgen dat er geen dure fouten worden gemaakt.

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Wateringen? Bij ons ben je aan het juiste adres! We vertellen je graag waarom.

VK Makelaars staat voor…

Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Wateringen

Als verkoopmakelaar beginnen we met huisopname en de waardebepaling

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Wateringen komen bij je langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. Hierin vind je ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

Start met een gratis waardebepaling

Als verkoopmakelaar doen we de inverkoopname

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een videotour. Dit laatste doen we mede om een hogere ranking op Funda te krijgen. Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media.

Ook gaan we alle informatie bij jou vergaren die er is over het huis. Denk aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc. Onze verkoopmakelaars in Wateringen willen jouw huis zo goed als mogelijk leren kennen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Als verkoopmakelaar in Wateringen doen wij een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’. We vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc). Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

Als verkoopmakelaar regelen we de presentatie van jouw huis

4. Presentatie

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

Als verkoopmakelaar zetten we jouw huis live

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail. Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

Als verkoopmakelaar plannen we bezichtigingen

6. Bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars in Wateringen plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht.

Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc. We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Voorburg te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.

7. Follow-up

Kijkers welke zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolgbezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

als verkoopmakelaar voeren wij namens jou de onderhandelingen

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Wateringen verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

ons team van verkoopmakelaars in Haarlem

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

notaris en afronding verkoop huis

10. Notaris en afronding

Wij begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Meer weten?

 

 

 

 

Contact Opnemen

 

 

 

 

Waarom kies je ons als jouw verkoopmakelaar in Voorburg?

Wat is een verkoopmakelaar in Wateringen en wat doen ze?

Ben je van plan je huis in Wateringen te verkopen? Een verkoopmakelaar uit dit gebied kan je hierbij uitstekend van dienst zijn. Maar wat houdt het beroep van verkoopmakelaar precies in en welke taken voeren zij uit? Een verkoopmakelaar is een professional die bemiddelt in de verkoop van onroerend goed.

Gecertificeerde verkoopmakelaars zijn altijd ingeschreven bij het register van makelaars, NVM en VBO. Zij kunnen alleen lid worden na het volgen van een studie richting de makelaardij.

Wil je meer weten over de rol van een verkoopmakelaar en hoe je de beste voor jouw situatie kiest? Lees dan onze blog over wat een verkoopmakelaar allemaal voor jou kan betekenen.

Voordat je beslist of VK Makelaars de juiste verkoopmakelaar voor jou is, komen wij graag bij je langs. We bieden dan gratis een waardebepaling voor jouw huis aan en bespreken wat jouw doelstellingen zijn voor de verkoop.

Als je ervoor kiest om met VK Makelaars in zee te gaan, starten we met de verkoop van jouw huis. We helpen je onder andere met het verkoopklaar maken van je woning. Je kunt hier zelf ook al mee aan de slag door onze tips te volgen over hoe je je huis snel kunt verkopen.

Waarom kies jij voor VK Makelaars als jouw verkoopmakelaar in Wateringen?

Waarom zou je voor ons kiezen als verkoopmakelaar in Wateringen? Allereerst zijn wij een klein kantoor en geen verkoopfabriek waar je elke weer met een andere medewerker te maken krijgt. Bij ons krijg je maximale persoonlijke aandacht en service. Dit vind je terug in onze beoordelingen! Zo worden wij gemiddeld met een 9,8 beoordeeld voor onze verkoopdienst.

En de kosten? Wij hanteren eerlijke tarieven welke doorgaans onder het prijspeil van andere aanbieders liggen. De kopzorgen die met zich meekomen met het verkopen van je woning, nemen wij graag van je over. Tevens kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling.

Bij VK Makelaars nemen wij jouw huis dan op en meten deze in, waarna wij voor jou een waardebepaling en verkoopvoorstel uitwerken. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Ook heb je ons dan gelijk gezien en kan je zelf inschatten of je een ‘klik’ hebt met ons. Je kiest een verkoopmakelaar immers met je gevoel.

We nemen zoveel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen zodat je zorgeloos en succesvol je woning kunt verkopen. Als je houdt van duidelijkheid, transparantie, eerlijke tarieven en daarbij het beste resultaat, dan zijn wij zeker een match!

Om er zeker van te zijn dat wij de juiste verkoopmakelaar in Wateringen voor jou zijn kan je kijken naar de huizen pagina. Hierin hebben wij alle succesvol begeleidde verkopen staan.

Hoe garanderen wij als verkoopmakelaar in Wateringen de beste prijzen voor jou?

Als verkoopmakelaar in Wateringen streven we ernaar om de beste prijzen voor jouw huis te realiseren. Hoe doen we dat? We hanteren een doordachte aanpak waarbij we slechts met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd werken. Hierdoor kunnen we meer tijd en aandacht besteden aan elk huis of elke zoekopdracht.

Bij de verkoop van een huis in Wateringen van een van onze klanten, nemen we uitgebreid de tijd voor belangrijke zaken, zoals bezichtigingen. We geloven in het principe dat ‘haastige spoed zelden goed is’ en streven ernaar dat elke potentiële koper voldoende tijd krijgt om de woning te bekijken, vragen te stellen en hun bieding voor te bereiden. Deze benadering resulteert vaak in hogere verkoopopbrengsten.

Met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen in Wateringen, zorgen we ervoor dat je huis tegen de beste opbrengst wordt verkocht. Wij begrijpen de lokale markt en weten hoe we de waarde van jouw huis optimaal kunnen benutten.

Blogs

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Wat als ik mijn huis niet verkocht krijg? Dit is een vraag die wij als makelaar weleens voorbij zien komen. Je hebt je huis te koop gezet, maar na een aantal weken of zelfs maanden heb je nog steeds geen koper gevonden. Het kan erg frustrerend zijn als je jouw huis...

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte