Jouw verkoopmakelaar in Amsterdam

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam en omgeving

Jouw huis verkopen in Amsterdam?

Van plan om jouw woning in Amsterdam te verkopen? Ondanks dat een huis verkopen tegenwoordig niet moeilijk is, is het wel nog steeds handig om een verkoopmakelaar in Amsterdam aan te nemen. Niet omdat jij je huis niet zelf zou kunnen verkopen, maar het beste resultaat eruit halen kan een uitdaging zijn.

Wanneer jij je woning verkoopt komt daar nog een hoop bij te kijken. Het kan daarom handig zijn om één van onze verkoopmakelaars in Amsterdam te raadplegen.

Een woning verkopen doe je natuurlijk niet elke dag. Daarom is het dan ook belangrijk dat je hier goed bij begeleid wordt. Voor een verkoopmakelaar in Amsterdam ben jij bij VK Makelaars&Taxateurs aan het juiste adres.

 

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar in Amsterdam?

Bij zowel het verkopen als het aankopen van een woning komt een hoop kijken. Daarom raden wij meestal af om in deze oververhitte huizenmarkt zelf je huis te verkopen. Ook kosten bezichtigen een hoop tijd en energie. Tot slot wil jij wanneer jij zelf je huis verkocht natuurlijk ook graag de beste verkoop opbrengst binnenhalen. 

Wil jij ook graag voor de beste verkoop opbrengst gaan? Dan kan het een goed idee zijn om gebruik te maken van de beste makelaars die uiteraard beschikken over een groot netwerk.

Met jarenlange ervaring van onze beste verkoopmakelaars in Amsterdam kunnen wij garanderen dat jouw huis voor de hoogste opbrengsten verkocht wordt.

Onze makelaars in Amsterdam nemen zoveel mogelijk zorgen en werkzaamheden uit handen. En met de juiste kennis van de amsterdamse woningmarkt, zorgen wij dat jij zorgeloos en succesvol jouw woning kan gaan verkopen.

Als je houdt van duidelijkheidtransparantieeerlijke tarieven en het beste resultaat? Dan is VK Makelaars&Taxateurs zeker jouw match!

Waarom kies jij voor VK Makelaars als jouw verkoopmakelaar in Amsterdam?

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam kunnen jou het beste helpen bij het verkopen van jouw huis. We houden namelijk van duidelijkheid, transparantie en het beste resultaat. Bij ons geldt: AFSPRAAK = AFSPRAAK.

Wij zijn een klein makelaarskantoor en geen verkoopfabriek waar je elke keer weer met andere medewerkers te maken krijgt. Bij ons krijg jij maximale persoonlijke aandacht en service. Dit vind je terug in onze reviews!

En de kosten? Onze verkoopmakelaars in Amsterdam hanteren eerlijke tarieven welke doorgaans onder de prijs van andere aanbieders liggen. De zorgen die met zich meekomen met het verkopen van je woning, nemen wij graag van jou over. Tevens kan jij bij ons terecht voor een gratis waardebepaling. 

Bij VK Makelaars&Taxateurs nemen wij jouw huis dan op en meten deze in, waarna wij voor jou een waardebepaling en verkoopvoorstel uitwerken. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Hierna kunnen wij jou ook begeleiden om de woning verkoopklaar te maken. Ook heb je onze verkoopmakelaars in Amsterdam dan gezien en kan je zelf inschatten of je een ‘klik’ hebt met ons. Je kiest de beste verkoopmakelaar in Amsterdam immers met je gevoel.

VK gebruiken als verkoopmakelaar in geheel regio Amsterdam

Hoe garanderen wij als verkoopmakelaar in Amsterdam de beste prijzen voor jou?

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen we een hoger dan gemiddeld aantal uren in elk huis stoppen. Bij de verkoop van een huis in Amsterdam van 1 van onze klanten, nemen wij alle tijd voor de belangrijke zaken, zoals de bezichtigingen.

‘Haastige spoed is zelden goed’ is iets wat wij onze beste verkoopmakelaars in Amsterdam meegeven. Wij willen dat iedere potentiële koper ruim voldoende de tijd krijgt om de woning te zien, vragen te stellen en om hun bieding voor te bereiden. Wij zien dat dit leidt tot hogere verkoopopbrengsten.

jouw huis verkopen in Haarlem
Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

huis verkopen Haarlem
Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

kies VK als verkoopmakelaar in Haarlem voor persoonlijke aandacht
Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

wij zijn een verkoopmakelaar in Haarlem, geen ver verkoopfabriek
Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

jouw huis in Haarlem verkopen tegen eerlijke tarieven
Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling bij VK als verkoopmakelaar Haarlem
Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Amsterdam

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam komen bij jou langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. 

Hierin vind jij ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. 

Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een video tour. Dit laatste doen wij om een hogere ranking op Funda te krijgen. 

Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media. Ook gaan we alle informatie bij jou verzamelen over het huis dat er is. Denk hierbij aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc. 

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam willen jouw huis zo goed mogelijk leren kennen om potentiële kopers zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Onze verkoopmakelaars in Amsterdam doen een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’.

Wij vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc). 

Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

4. Presentatie
Onze verkoopmakelaars geven jou tips om jouw huis verkoop klaar te maken. Wil jij je hier alvast mee aan de slag? Lees dan deze blog over hoe jij je huis voorbereid op de verkoop.

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. 

Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail. Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

6. Bezichtigingen
Onze verkoopmakelaars in Amsterdam plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. 
Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht. Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc. 
We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Amsterdam te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.
7. Follow-up

Kijkers die zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolg bezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Amsterdam verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

10. Notaris en afronding

Onze beste verkoopmakelaars in Amsterdam begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte

Scan onze praktische blogs: