Verkoopmakelaar Haarlem

Jouw huis in Haarlem verkopen? Een verkoopmakelaar kan hierbij helpen!

Je huis in Haarlem verkopen met een verkoopmakelaar of toch zelf je huis in de verkoop zetten? Is het zo verstandig om in deze oververhitte huizenmarkt je huis in Haarlem zelf te verkopen? 

Wanneer je zelf besluit je huis te verkopen, komt hier een hele hoop bij kijken. Ook kosten bezichtigen een hoop tijd en energie. Tot slot wil je natuurlijk ook graag de beste verkoop opbrengst binnenhalen. 

Het verkopen van een huis in Haarlem is in de huidige markt niet moeilijk. Maar hier de beste resultaten uit halen kan nogal een uitdaging zijn. Het kan daarom handig zijn om gebruik te maken van een verkoopmakelaar in Haarlem! 

Het verkopen van een huis is natuurlijk ook niet iets wat je elke dag doet. Uiteraard is het dan erg fijn als je hierbij goed begeleid wordt. Hiervoor ben je bij VK Makelaars aan het juiste adres. Wij hebben hier al jaren ervaring mee en kunnen er dus voor zorgen dat er GEEN dure fouten gemaakt worden. Kortom, op zoek naar een verkoopmakelaar in Haarlem? Bij ons ben je aan het juiste adres! We vertellen je graag waarom.

VK Makelaars staat voor…

Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Haarlem

Als verkoopmakelaar in Haarlem beginnen we met huisopname en de waardebepaling

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Haarlem komen bij je langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. Hierin vind je ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

Start met een gratis waardebepaling

inverkoopname huis Haarlem

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een videotour. Dit laatste doen we mede om een hogere ranking op Funda te krijgen. Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media.

Ook gaan we alle informatie bij jou vergaren die er is over het huis. Denk aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc. Onze verkoopmakelaars in Haarlem willen jouw huis zo goed als mogelijk leren kennen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Als verkoopmakelaar in Haarlem doen wij een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’. We vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc). Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

4. Presentatie

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail. Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

Als verkoopmakelaar Haarlem plannen we bezichtigingen in wanneer het jou uitkomt

6. Bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars in Haarlem plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht.

Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc. We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Haarlem te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.

7. Follow-up

Kijkers welke zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolgbezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

als verkoopmakelaar Haarlem voeren wij namens jou de onderhandelingen

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Haarlem verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

ons team van verkoopmakelaars in Haarlem

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

notaris en afronding verkoop huis Haarlem

10. Notaris en afronding

Wij begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Meer weten?

 

 

 

 

Contact Opnemen

 

 

 

 

Waarom kiezen voor VK?

Wat is een verkoopmakelaar in Haarlem en wat doen ze?

Een verkoopmakelaar in Haarlem is iemand die bemiddeld in de verkoop van onroerend goed zaken. Gecertificeerde verkoopmakelaars staan altijd ingeschreven bij het register van makelaars, NVM en VBO. Hier mogen ze alleen lid van worden wanneer ze een studie richting de makelaardij gevolgd hebben.

 Wil je meer weten over wat een verkoopmakelaar is en hoe je het beste er een kiest? Lees dan onze blog over wat een verkoopmakelaar allemaal voor jou doet.

 Voordat jij besloten hebt of VK Makelaars de juiste verkoopmakelaar voor jou is, komen wij graag al bij jou langs. We doen dan gratis een waardebepaling voor jouw huis en kunnen het gesprek aangaan over wat jij wilt bereiken met de verkoop.

 Wanneer jij voor VK Makelaars gekozen hebt start de in verkoop name van jouw huis. Wij helpen jou onder andere met het verkoop klaar maken van jouw huis. Zelf kan je daar ook al een start mee maken. Door de tips over hoe jij je huis snel kan verkopen op te volgen.

Waarom kies jij voor VK Makelaars als jouw verkoopmakelaar in Haarlem?

Kunnen wij je helpen bij het verkopen van je huis? We houden van duidelijk, transparant en het beste resultaat. Bij ons geldt: AFSPRAAK = AFSPRAAK.

Wij zijn een klein kantoor en geen verkoopfabriek waar je elke weer met een andere medewerker te maken krijgt. Bij ons krijg je maximale persoonlijke aandacht en service. Dit vind je terug in onze beoordelingen! Zo worden wij gemiddeld met een 9,8 beoordeeld voor onze verkoopdienst.

En de kosten? Wij hanteren eerlijke tarieven welke doorgaans onder het prijspeil van andere aanbieders liggen. De kopzorgen die met zich meekomen met het verkopen van je woning, nemen wij graag van je over. Tevens kunt u bij ons terecht voor een gratis waardebepaling. 

Bij VK Makelaars nemen wij jouw huis dan op en meten deze in, waarna wij voor jou een waardebepaling en verkoopvoorstel uitwerken. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Ook heb je ons dan gelijk gezien en kan je zelf inschatten of je een ‘klik’ hebt met ons. Je kiest een verkoopmakelaar immers met je gevoel.

We nemen zoveel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen zodat je zorgeloos en succesvol je woning kunt verkopen. Als je houdt van duidelijkheid, transparantie, eerlijke tarieven en daarbij het beste resultaat, dan zijn wij zeker een match!

Om er zeker van te zijn dat wij de juiste verkoopmakelaar in Haarlem voor jou zijn kan je kijken naar de huizen pagina. Hierin hebben wij alle succesvol begeleidde verkopen staan.

 

Hoe garanderen wij als verkoopmakelaar in Haarlem de beste prijzen voor jou?

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen we een hoger dan gemiddeld aantal uren in elk huis of zoekopdracht stoppen. Bij de verkoop van een huis in Haarlem van 1 van onze klanten, nemen wij alle tijd voor de belangrijke zaken, zoals de bezichtigingen.

‘Haastige spoed is zelden goed’ en wij willen dat iedere geïnteresseerde ruim voldoende tijd krijgt om de woning te zien, vragen te stellen en om hun bieding voor te bereiden. Wij zien dat dit leidt tot hogere verkoopopbrengsten.

Met onze kennis en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen in Haarlem, zorgen we ervoor dat je huis tegen de beste opbrengst wordt verkocht.

Blogs

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Wat als ik mijn huis niet verkocht krijg? Dit is een vraag die wij als makelaar weleens voorbij zien komen. Je hebt je huis te koop gezet, maar na een aantal weken of zelfs maanden heb je nog steeds geen koper gevonden. Het kan erg frustrerend zijn als je jouw huis...

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte