Verkoopmakelaar Heemstede

Uw huis in Heemstede verkopen?

Je huis in Heemstede verkopen in de huidige markt is niet enorm moeilijk. Echter is het verkopen van een huis een grote stap en dit zorgt vaak voor een spannende tijd.

Hierbij het beste verkoopresultaat behalen kan nogal een uitdaging zijn. Daarnaast komt bij de verkoop van een huis een hoop kijken. Dit kan een hoop tijd en energie kosten.

VK Makelaars heeft in Heemstede de grondige kennis van de markt en denkt strategisch met je mee. Zo kun je je huis in Heemstede zonder zorgen en voor het beste resultaat verkopen!

Het verkopen van een huis is natuurlijk ook niet iets wat je elke dag doet. Het kan dan in de meeste gevallen erg fijn zijn als je hierbij goed begeleid wordt. Hiervoor ben je bij VK Makelaars aan het juiste adres. 

Als verkoopmakelaar in Heemstede staan wij voor duidelijkheid, transparantie, eerlijke tarieven en daarbij het beste resultaat. Heb jij hier behoefte aan? Dan zijn wij zeker een match!

VK Makelaars staat voor…

Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Uw huis verkopen in Heemstede? Dit is onze werkwijze!

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Heemstede komen bij je langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. Hierin vind je ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

Start met een gratis waardebepaling

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een videotour. Dit laatste doen we mede om een hogere ranking op Funda te krijgen. Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media. Ook gaan we alle informatie bij jou vergaren die er is over het huis. Denk aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc. Wij willen jouw huis in Heemstede zo goed als mogelijk leren kennen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Wij doen een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’. We vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc). Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

4. Presentatie

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc). Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail.
Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

6. Bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars in Heemstede plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht. Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc.

We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Heemstede te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.

7. Follow-up

Kijkers welke zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolgbezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Heemstede verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

10. Notaris en afronding

Wij begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Meer weten?

 

 

 

 

Contact Opnemen

 

 

 

 

Waarom kiezen voor VK?

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar voor uw huis in Heemstede?

Het aankopen van een woning gaat gepaard met het verkopen van je huidige woning. Heb jij al een idee of je je huis in Heemstede wilt verkopen met een makelaar of toch zelf je huis in de verkoop zetten? Is het wel zo verstandig om in deze oververhitte huizenmarkt je huis in Heemstede zelf te verkopen? 

Indien je zelf besluit je huis te verkopen, komt hier een hele hoop bij kijken. Vergeet niet dat bezichtigen een hoop tijd en energie kosten. Tot slot wil je natuurlijk ook graag de beste verkoop opbrengst binnenhalen. Hierbij is het belangrijk om gebruik te maken van goede makelaars die de juiste kennis hebben.

Het zou ook nog goed kunnen dat je aan de andere kant ook weer druk bezig bent met je nieuwe woning/ Bij VK Makelaars, dé verkoopmakelaar in Heemstede en omgeving, kunnen we jou in elke situatie zou goed mogelijk ontzorgen.

Naast dat we al jouw zorgen uit handen nemen, kunnen we dankzij onze kennis en jarenlange ervaring ervoor zorgen we de huizen en appartementen tegen de beste opbrengst wordt verkocht. Wij halen niet zomaar aantoonbaar de beste resultaten!

Waarom kiest u voor VK Makelaars als uw verkoopmakelaar in Heemstede?

Kunnen wij je helpen bij het verkopen van je huis in Heemstede? We houden van duidelijk, transparant en het beste resultaat. Wij zijn een klein kantoor en geen verkoopfabriek waar je elke weer met een andere medewerker te maken krijgt. Bij ons krijg je maximale persoonlijke aandacht en service.

En de kosten? Wij hanteren eerlijke tarieven welke doorgaans onder het prijspeil van andere aanbieders liggen. De kopzorgen die met zich meekomen met het verkopen van je woning, nemen wij graag van je over.

We komen op afspraak naar jouw huis en meten deze in, waarna wij voor jou een waardebepaling en verkoopvoorstel uitwerken. Dit is helemaal gratis en geheel vrijblijvend. Ook heb je ons dan gelijk gezien en kan je zelf inschatten of je een ‘klik’ hebt met ons. Je kiest jouw verkoopmakelaar in Heemstede immers met je gevoel.

Wij hebben al jarenlange ervaring als makelaar in Heemstede en omgeving.

Jouw verkoopmakelaar in Heemstede en omgeving

Om een huis te kopen, verkopen of te verhuren in Heemstede adviseren wij in de meeste gevallen om gebruik te maken van een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of verhuurmakelaar van VK Makelaars.

Heb jij behoefte aan een verkoopmakelaar in Heemstede? Of heb je nog twijfels en ontvang je graag meer informatie van een echte expert? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We nodigen je graag uit voor een kop koffie!

Blogs

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte