Verkoopmakelaar Voorburg

Jouw huis in Voorburg verkopen?

Als je je huis in voorburg wilt verkopen, dan is het handig om een verkoopmakelaar te nemen. Indien je twijfel om zelf je huis te verkopen, dan moet je wel rekening houden dat hier een hoop komt bij kijken. Zo kosten bezichtigen een hoop tijd en energie.

Het verkopen van een huis in Voorburg is in de huidige markt niet moeilijk. Maar hier de beste resultaten uithalen kan nogal een uitdaging zijn! Het kan daarom handig zijn om gebruik te maken van een verkoopmakelaar in Voorburg.

Het verkopen van een huis is natuurlijk ook niet iets wat je elke dag doet. Uiteraard is het dan erg fijn als je hierbij goed begeleid wordt. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben hier al jaren ervaring mee en kunnen er dus voor zorgen dat er geen dure fouten gemaakt worden.

Kortom, op zoek naar een verkoopmakelaar in Voorburg? Bij ons ben je aan het juiste adres! We vertellen je graag waarom.

VK Makelaars staat voor…

Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Voorburg

Als verkoopmakelaar beginnen we met huisopname en de waardebepaling

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Voorburg komen bij je langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. Hierin vind je ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

Start met een gratis waardebepaling

Als verkoopmakelaar doen we de inverkoopname

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een videotour. Dit laatste doen we mede om een hogere ranking op Funda te krijgen. Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media.

Ook gaan we alle informatie bij jou vergaren die er is over het huis. Denk aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc. Onze verkoopmakelaars in Voorburg willen jouw huis zo goed als mogelijk leren kennen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Als verkoopmakelaar in Voorburg doen wij een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’. We vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc). Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

Als verkoopmakelaar regelen we de presentatie van jouw huis

4. Presentatie

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

Als verkoopmakelaar zetten we jouw huis live

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail. Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

Als verkoopmakelaar plannen we bezichtigingen

6. Bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars in Voorburg plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht.

Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc. We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Voorburg te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.

7. Follow-up

Kijkers welke zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolgbezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

als verkoopmakelaar voeren wij namens jou de onderhandelingen

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Voorburg verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

ons team van verkoopmakelaars in Haarlem

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

notaris en afronding verkoop huis

10. Notaris en afronding

Wij begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Meer weten?

 

 

 

 

Contact Opnemen

 

 

 

 

Waarom kies je ons als jouw verkoopmakelaar in Voorburg?

Wat doet een verkoopmakelaar?

Als je jouw huis in Voorburg wilt verkopen, kan een lokale verkoopmakelaar je uitstekend van dienst zijn. Maar wat houdt het werk van een verkoopmakelaar precies in? Een verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van onroerend goed en biedt expertise en begeleiding gedurende het hele proces.

Gecertificeerde verkoopmakelaars zijn ingeschreven bij erkende registers zoals de NVM en VBO, wat garant staat voor hun professionele kennis en ervaring. Ze hebben een gerichte opleiding gevolgd in de makelaardij om deze titel te verkrijgen.

Wil je meer weten over de rol van een verkoopmakelaar en hoe je de juiste kiest? Lees dan onze blog over de taken en voordelen van een verkoopmakelaar.

Voordat je beslist of VK Makelaars de beste keuze is voor jou, komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van je huis. Tijdens dit gesprek bespreken we ook jouw doelstellingen en wensen voor de verkoop.

Als je voor VK Makelaars kiest, zorgen wij voor een vlotte start van de verkoop van jouw huis. We bieden advies en begeleiding bij het verkoopklaar maken van je woning, waarbij je zelf ook al stappen kunt zetten met behulp van onze tips voor hoe jij je huis snel kan verkopen.

Waarom jij voor ons moet kiezen als jouw verkoopmakelaar in Voorburg

Als je op zoek bent naar een persoonlijke benadering en hoogwaardige service, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn geen massakantoor waar je telkens met een andere medewerker te maken krijgt, maar een klein team dat zich richt op maximale persoonlijke aandacht. Dit wordt weerspiegeld in onze uitstekende beoordelingen, waarbij we gemiddeld een 9,8 scoren voor onze verkoopdiensten.

Wat betreft kosten, hanteren wij eerlijke tarieven die doorgaans onder het gemiddelde liggen. We begrijpen de zorgen die gepaard gaan met het verkopen van je woning en nemen deze graag van je over. Bovendien bieden we een gratis waardebepaling aan.

Bij VK Makelaars starten we met een persoonlijke benadering. We komen bij je langs om je huis op te nemen en in te meten, waarna we een waardebepaling en verkoopvoorstel opstellen. Dit alles is geheel kosteloos en vrijblijvend. Zo kun je zelf ervaren of er een klik is tussen ons. Het kiezen van een verkoopmakelaar is immers ook een kwestie van gevoel.

We streven ernaar om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, waarbij we zoveel mogelijk taken en zorgen uit handen nemen. Als je waarde hecht aan duidelijkheid, transparantie, eerlijke tarieven en een succesvol resultaat, dan zijn wij zeker een goede match!

Wil je zeker weten of wij de juiste verkoopmakelaar in Voorburg voor jou zijn? Neem dan een kijkje op onze huizenpagina, waar je al onze succesvol afgeronde verkopen kunt vinden.

Hoe garanderen wij als verkoopmakelaar in Voorburg de beste opbrengsten voor jou?

Als verkoopmakelaar in Voorburg streven wij ernaar om de beste prijzen voor jou te garanderen. Hoe we dat doen? We beheren slechts een beperkt aantal huizen tegelijkertijd, waardoor we meer dan gemiddeld aantal uren kunnen investeren in elk huis of zoekopdracht. Wanneer we een huis in Voorburg van een van onze klanten verkopen, besteden we alle tijd die nodig is aan belangrijke zaken zoals de bezichtigingen.

Bij ons geldt het principe ‘haastige spoed is zelden goed’. We willen dat elke potentiële koper voldoende tijd krijgt om de woning te bekijken, vragen te stellen en hun bieding voor te bereiden. Deze aanpak leidt vaak tot hogere verkoopopbrengsten.

Met onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het verkopen van huizen in Voorburg, streven we ernaar om jouw huis tegen de best mogelijke prijs te verkopen.

Overige werkgebieden van onze dienstverlening

Blogs

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Wat als ik mijn huis niet verkocht krijg? Dit is een vraag die wij als makelaar weleens voorbij zien komen. Je hebt je huis te koop gezet, maar na een aantal weken of zelfs maanden heb je nog steeds geen koper gevonden. Het kan erg frustrerend zijn als je jouw huis...

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte