Verkoopmakelaar Wassenaar

Jouw huis in Wassenaar succesvol verkopen?

Overweeg je jouw huis in Wassenaar te verkopen, dan kan een ervaren verkoopmakelaar je hierbij uitstekend van dienst zijn! In de huidige oververhitte huizen markt is het verstandig om professionele begeleiding te krijgen bij de verkoop van je woning.

Twijfel je om zelf je huis te verkopen in Wassenaar? Besef dan dat dit een complex proces is, inclusief het organiseren van bezichtigingen en streven naar de beste verkoopopbrengst.

Het verkopen van een huis in Wassenaar is op zich niet moeilijk, maar het realiseren van optimale resultaten kan een uitdaging zijn. Daarom kan het handig zijn om een ervaren verkoopmakelaar in Wassenaar in te schakelen.

Een huis verkopen is daarnaast ook geen alledaagse bezigheid. Daarom is goede begeleiding essentieel. Bij VK Makelaars hebben we een ruime ervaring en kunnen we garanderen dat er geen kostbare fouten worden gemaakt tijdens het verkoopproces.

We vertellen je hieronder waarom jij voor ons moet kiezen als jouw betrouwbare verkoopmakelaar in Wassenaar!

VK Makelaars staat voor…

Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Wassenaar

Als verkoopmakelaar beginnen we met huisopname en de waardebepaling

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Wassenaar komen bij je langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. Hierin vind je ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

Start met een gratis waardebepaling

Als verkoopmakelaar doen we de inverkoopname

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een videotour. Dit laatste doen we mede om een hogere ranking op Funda te krijgen. Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media.

Ook gaan we alle informatie bij jou vergaren die er is over het huis. Denk aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc. Onze verkoopmakelaars in Wassenaar willen jouw huis zo goed als mogelijk leren kennen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Als verkoopmakelaar in Wassenaar doen wij een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’. We vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc). Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

Als verkoopmakelaar regelen we de presentatie van jouw huis

4. Presentatie

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

Als verkoopmakelaar zetten we jouw huis live

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail. Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

Als verkoopmakelaar plannen we bezichtigingen

6. Bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars in Wassenaar plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht.

Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc. We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Voorburg te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.

7. Follow-up

Kijkers welke zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolgbezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

als verkoopmakelaar voeren wij namens jou de onderhandelingen

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Wassenaar verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

ons team van verkoopmakelaars in Haarlem

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

notaris en afronding verkoop huis

10. Notaris en afronding

Wij begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Meer weten?

 

 

 

 

Contact Opnemen

 

 

 

 

Waarom kies je ons als jouw verkoopmakelaar in Wassenaar?

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar?

De beslissing tussen het inschakelen van een verkoopmakelaar of zelf je huis verkopen in Wassenaar kan lastig zijn, vooral gezien de huidige oververhitte huizenmarkt.

Indien je ervoor kiest om zelf je huis te verkopen, dien je rekening te houden met een breed scala aan taken. Bezichtigingen alleen al vergen aanzienlijke tijd en energie. Natuurlijk streef je naar de beste verkoopopbrengst voor jouw huis in Wassenaar. Precies dit is de reden om dus WEL een verkoopmakelaar in te schakelen.

Waarom kies je voor VK Makelaars als jouw verkoopmakelaar in Wassenaar?

Op zoek naar een verkoopmakelaar in Wassenaar die echt om jou geeft? VK Makelaars staat garant voor duidelijkheid, transparantie en het beste resultaat. In tegenstelling tot massakantoren, waar je telkens met verschillende medewerkers te maken krijgt, bieden wij maximale persoonlijke aandacht en service.

Wat betreft kosten hanteren wij eerlijke tarieven die doorgaans onder het prijspeil van andere verkoopmakelaars liggen. We begrijpen dat de zorgen rondom de verkoop van je woning een last kunnen zijn, daarom nemen we die graag van je over.

Bij VK Makelaars starten we met een gratis waardebepaling en een uitgebreid verkoopvoorstel voor jouw huis in Wassenaar. Dit alles is volledig vrijblijvend, zodat je de kans krijgt om ons te leren kennen en zelf te bepalen of er een ‘klik’ is. Want een verkoopmakelaar kies je immers met je gevoel.

Met onze jarenlange ervaring als verkoopmakelaar in Wassenaar en omgeving hebben we een bewezen trackrecord van succesvolle huisverkopen. Kies voor VK Makelaars en verkoop jouw huis met vertrouwen!

Hoe garanderen wij als verkoopmakelaar in Wassenaar de beste prijzen voor jou?

Als verkoopmakelaar in Wassenaar zetten we ons in om de beste prijzen voor jouw huis te realiseren. Hoe doen we dat? We hanteren een doordachte aanpak waarbij we slechts met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd werken. Dit stelt ons in staat om meer tijd en aandacht te besteden aan elk huis of elke zoekopdracht.

Bij de verkoop van een huis in Wassenaar van een van onze klanten, nemen we ruim de tijd voor belangrijke zaken, zoals bezichtigingen. Wij geloven in het principe dat ‘haastige spoed zelden goed is’ en streven ernaar dat elke potentiële koper voldoende tijd krijgt om de woning te bekijken, vragen te stellen en hun bieding voor te bereiden. Deze benadering leidt vaak tot hogere verkoopopbrengsten.

Dankzij onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring met het verkopen van huizen in Wassenaar, kunnen we ervoor zorgen dat jouw huis tegen de beste opbrengst wordt verkocht. We begrijpen de lokale markt en weten hoe we de waarde van jouw huis optimaal kunnen benutten.

Overige werkgebieden van onze dienstverlening

Blogs

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Ik krijg mijn huis niet verkocht, wat nu?

Wat als ik mijn huis niet verkocht krijg? Dit is een vraag die wij als makelaar weleens voorbij zien komen. Je hebt je huis te koop gezet, maar na een aantal weken of zelfs maanden heb je nog steeds geen koper gevonden. Het kan erg frustrerend zijn als je jouw huis...

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte