Verkoopmakelaar Hoofddorp

Jouw huis verkopen in Hoofddorp

Je huis verkopen in Hoofddorp wordt in deze markt niet als enorm ingewikkeld ervaren. Echter, het verkopen van je huis in Hoofddorp is geen alledaagse bezigheid, waardoor bepaalde aspecten aandacht en moeite vergen.

Bij het verkopen van je huis in Hoofddorp, tegen de beste prijs, komt het regelen van alle vereiste wettelijke documenten en energielabels kijken. Bovendien moet je bezichtigingen plannen en adequaat opvolgen. Ook de notariële overdracht is een belangrijk onderdeel van het proces.

Het verkopen van je huis kan aanzienlijk veel inspanning vergen, vooral als je dit naast je reguliere werkzaamheden en andere activiteiten moet coördineren. Dit kan leiden tot aanzienlijke stress. Als je daarnaast een nieuw huis op het oog hebt, komt daar nog meer organisatie bij kijken.

Om deze stress te verlichten, is het raadzaam om de mogelijkheid van een verkoopmakelaar in Hoofddorp te overwegen. Een verkoopmakelaar heeft expertise in het gehele verkoopproces. Hierdoor worden alle zorgen uit handen genomen en blijf je voortdurend op de hoogte van alle stappen. Bij VK Makelaars staat een persoonlijke makelaar voor je klaar, beschikbaar op alle zeven dagen van de week.

VK Makelaars staat voor…

Duidelijk en transparant

Wij houden van duidelijke afspraken en een transparante werkwijze. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Afspraak = afspraak

Zodat jij met een gerust gevoel kan slapen tijdens het koop- of verkooptraject. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de verkoop of aankoop van jou fijne thuis wil je geen risico’s nemen. Wij weten als geen ander hoe dat is. Daarom nemen wij alle tijd die er nodig is voor onze klanten.

Geen verkoopfabriek

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen wij alle tijd nemen die nodig is om het beste te bereiken.

Eerlijke tarieven

Geen hoge opstartkosten of verborgen courtages. We zijn geen prijsvechter, maar leveren de kwaliteit die je verwacht voor een eerlijke prijs.

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar wat jouw huis opbrengt in de verkoop of verhuur? Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor het maken van een waardebepaling. Klik hier om de waardebepaling aan te vragen >

Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Hoofddorp

Huisopname en waardebepaling hoofddorp

1. Huisopname en waardebepaling

Onze verkoopmakelaars in Hoofddorp komen bij je langs, maken kennis, meten het huis in, nemen de kenmerken op en gaan een verkoopvoorstel voor je uitwerken. Hierin vind je ook onze waardebepaling terug en onze kosten voor de verkoop.

Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Je ontvangt ons voorstel binnen ca. 2 werkdagen per e-mail. Bij akkoord op ons voorstel krijg je een ‘Opdracht tot Dienstverlening’ welke je heel makkelijk digitaal kan tekenen.

Start met een gratis waardebepaling

inverkoopname huis hoofddorp

2. Inverkoopname

Er worden professionele foto’s gemaakt en het huis wordt conform de NEN2580 meetinstructie ingemeten. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt en een videotour. Dit laatste doen we mede om een hogere ranking op Funda te krijgen.

Indien gewenst kunnen wij ook een 3D tour maken in het huis en/of een video opnemen voor social media. Ook gaan we alle informatie bij jou vergaren die er is over het huis. Denk aan de onderhouds- en verbouw historie, gebreken, bijzonderheden, buren, wat wordt er wel en wat wordt er niet mee verkocht, etc.

Onze verkoopmakelaars in Hoofddorp willen jou huis zo goed als mogelijk leren kennen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te kunnen informeren en antwoord te geven op alle vragen die er zijn.

3. Recherche

Onze verkoopmakelaars in Hoofddorp doen een diepgaande analyse en onderzoek naar alle informatie ‘achter de schermen’. We vragen een bodemrapport op, duiken indien nodig het bouwarchief in, scannen naar erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en andere bijzonderheden en in geval van een appartementsgebouw, lichten wij de gehele VvE door (splitsingsakte, notulen, MJOP, begroting, etc).

Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van alle belangrijke zaken, zodat wij hier in de verkoopbrochure rekening mee kunnen houden, kijkers hierover kunnen informeren en vragen hierover kunnen beantwoorden.

Je huis in hoofddorp wordt door ons goed gepresenteerd

4. Presentatie

Er wordt een pakkende aanbiedingstekst geschreven, alle eigenschappen van je huis worden accuraat meegenomen, de foto’s, video, plattegronden en het meetrapport worden verwerkt en alles wordt samengevoegd tot een aantrekkelijk en juridisch waterdichte presentatie voor Funda, andere huizenwebsites, social media en de verkoopbrochure.

5. Live

Het huis wordt live gezet op Funda.nl en andere platformen (jaap.nl, huizenzoeker.nl, MVA, pararius.nl, etc).

Ook wordt het huis onder de aandacht gebracht op onze website, social media en onder collega makelaars. Zoekers die een ‘match’ hebben met het huis ontvangen het huis per mail. Daarnaast plaatsen wij een opvallend te koop bord bij het huis.

bezichtigingen bij het verkopen van je huis in hoofddorp

6. Bezichtigingen

Onze verkoopmakelaars in Hoofddorp plannen de bezichtigingen in op tijden die met jou zijn overeengekomen. In overleg is dit ook ‘s avonds of in het weekend. Elke kijker wordt door ons rondgeleid en de belangrijke eigenschappen van het huis en de verkoop worden belicht. Wij denken met kijkers mee en adviseren hen in zaken als vergunningen, bouwkundige aanpassingen, verbouwingen, gang van zaken rondom het biedingsproces, de hypotheek, de notaris, etc.

We nemen voldoende tijd om iedere geïnteresseerde goed te helpen, goed te informeren en voldoende gelegenheid te geven het huis in Haarlem te bekijken. Denken wij dat we de verkoopstrategie moeten wijzigen, dan adviseren wij je hierin direct.

Follow up van de bezichtingen

7. Follow-up

Kijkers welke zijn geweest in jouw huis worden door ons na gebeld. Er worden dan bijvoorbeeld vervolgbezichtiging ingepland, alle stukken worden toegestuurd en er wordt antwoord gegeven op alle vragen. We laten niets aan het toeval over.

Als verkoopmakelaar in Hoofddorp voeren wij de onderlingen voor jouw huis

8. Onderhandelen en afronden verkoop

Wij voeren namens jou de onderhandelingen, waarin wij ten alle tijden voor het best mogelijke resultaat gaan!

Jij behoudt de regie. Wij leggen jou de bieding(en) voor die er binnen zijn gekomen, adviseren je en laten aan jou de keuze.

Is je huis in Hoofddorp verkocht, dan gaan wij alle afspraken netjes en waterdicht verwerken in een koopakte. Deze koopakte nemen wij met jou artikel voor artikel door en pas als alles duidelijk is, wordt deze getekend.

Je huis verkopen in hoofddorp doe je bij het team van VK Makelaars

9. Overige bijkomstigheden

Wij zijn aanwezig bij een eventuele bouwkundige keuring en het bezoek van de taxateur.

Wij bewaken nauwlettend de termijnen van de bedenktijd, waarborgsom en ontbindende voorwaarden.

Wij controleren de leveringsakte en de nota van afrekening en checken of alles in orde is voor de overdracht.

notaris en afronding verkoop huis hoofddorp

10. Notaris en afronding

Onze verkoopmakelaars begeleiden je tijdens de inspectie van het huis, nemen de meterstanden op en zorgen dat alles goed verloopt. Daarna begeleiden wij jou bij de overdracht van het huis bij de notaris.

En dan is het moment aangekomen dat wij jou van harte mogen feliciteren!

En….mochten er na de overdracht onverhoopt problemen voordoen of vragen of advies nodig zijn, dan staan wij nog steeds voor je klaar!

Meer weten?

 

 

 

 

Contact Opnemen

 

 

 

 

Waarom kiezen voor VK?

Waarom een verkoopmakelaar in Hoofddorp?

Sta je op het punt om je huis in Hoofddorp te verkopen? Overweeg je om dit zelf te doen of ben je toch van plan om een verkoopmakelaar in te schakelen? In deze oververhitte huizenmarkt is het belangrijk om de juiste keuze te maken.

Het zelf verkopen van je huis vergt veel inspanning. Bezichtigingen kosten tijd en energie, en uiteraard wil je de beste verkoopopbrengst realiseren.

Een verkoopmakelaar in Hoofddorp kan hierbij van grote waarde zijn. Dankzij hun kennis van de omgeving en ons uitgebreide klantenbestand, inclusief geïnteresseerden in nabijgelegen gebieden zoals Nieuw-Vennep, kunnen we jouw huis op de meest geschikte manier in de markt zetten.

Onze ervaren verkoopmakelaars beschikken over de juiste kennis en documentatie met betrekking tot Hoofddorp. Hierdoor kunnen we aantonen dat we de hoogste opbrengst voor jouw huis in Hoofddorp kunnen realiseren.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Als ervaren verkoopmakelaar in Hoofddorp staan we klaar om je verder te helpen!

Waarom klanten kiezen voor VK Makelaars

Klanten beoordelen ons met een 9,8 en als wij vragen naar hun ervaringen vinden ze een één belangrijk punt erg fijn. Zoals eerder vermeld, krijg je bij ons een persoonlijke verkoopmakelaar die gedurende het hele traject voor jou klaar zal staan. Maar dan ook écht klaar zal staan, 7 dagen per week.

Benieuwd waarom klanten on met een 9,8 beoordelen? Bekijk hier onze reviews!

Wij onderscheiden ons door dit stapje extra te zetten voor onze klanten, omdat we weten dat het proces van je huis verkopen iets is waar veel vragen en onduidelijkheden bij te pas kunnen komen.

Ook heeft jouw persoonlijke verkoopmakelaar in Hoofddorp alle kennis en papieren die nodig zijn om het proces succesvol uit te kunnen voeren. Dit betekent dus dat alle kennis zich bevindt onder 1 dak. Daarnaast kunt u terecht voor een gratis waardebepaling!

Hoe garanderen wij als verkoopmakelaar Hoofddorp de beste prijzen voor u?

Wij werken met een beperkt aantal huizen tegelijkertijd. Hierdoor kunnen we een hoger dan gemiddeld aantal uren in elk huis of zoekopdracht stoppen.

Als ervaren NVM makelaar in Hoofddorp hebben wij kennis van de lokale markt en zetten we jouw wensen centraal. Jij wilt je huis graag voor de beste prijs verkopen, wij begrijpen dat als geen ander. Bij de verkoop van jouw woning, nemen wij alle tijd voor de belangrijke zaken, zoals de bezichtigingen.

‘Haastige spoed is zelden goed’ en wij willen dat de potentiële kopers ruim voldoende tijd krijgt om de woning te zien, vragen te stellen en om hun bieding voor te bereiden. Wij zien dat dit altijd leidt tot hogere verkoopopbrengsten.

Blogs

Klaar om jouw huis succesvol te verkopen?

Vraag nu je gratis waardebepaling aan

Krijg van ons een gratis waardebepaling en een op maat gemaakte verkoopofferte