Sandra Lohuis

Stylist

Over Sandra

Sandra is onze huisstyliste. Letterlijk en figuurlijk. Samen met haar collega Monique is ze het verlengstuk van onze makelaars.

Niets is zo leuk als het combineren van creativiteit met liefde voor decoratie en interieur zodat uw huis, flat, loft of appartement snel en voor de best mogelijke prijs wordt verkocht.

Of het nu op foto’s, online, tijdens een bezichtiging of zelfs door middel van 3D design is, een goed gepresenteerde woning trekt direct meer belangstelling en wordt uiteindelijk sneller verkocht voor een hogere prijs. Ook in de huidige markt! Want panden kunnen tot wel 15% meer opleveren en ze worden veel sneller verkocht als deze onder handen worden genomen door onze verkoopstylisten.

Ook kunnen wij een woning ontruimen; dit is vaak een emotionele, tijdrovende en stressvolle taak. Vooral wanneer het een woning betreft van een dierbare die is overleden. Wij nemen die taak met alle liefde op ons zodat u zich met andere zaken kunt bezighouden.

Sandra is al ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, heeft 2 tieners en is dol op Spanje en Italië, uit eten gaan, muziek, lezen en regelmatig een rondje golfen.

Ook Monique is getrouwd, houdt van Spanje, Italië en Portugal, speelt competitie golf, gaat graag uit eten en gaat elke ochtend spinnen op de hometrainer.