Bickerlaan 52 Santpoort-Noord

Te koop

Bickerlaan 52 Santpoort-Noord
Vraagprijs: €475.000 K.K.

 

Gezellige hoekwoning op top plek in Santpoort-Noord

 

Goed onderhouden hoekwoning aan ‘het pleintje’ zoals deze buurt liefkozend door bewoners wordt genoemd. Met een prachtige voortuin en een zonnige achtertuin op het westen staat deze woning in Santpoort-Noord tegen het groen aan van Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

De woning ligt ideaal ten opzichte van de belangrijkste voorzieningen zoals de NS-stations Haarlem CS & Haarlem Spaarnwoude, de uitvalswegen naar zowel Amsterdam, Schiphol, Alkmaar en Den Haag (A200/A9/A5) en diverse (basis)scholen, sportverenigingen en natuurlijk de Kennemerduinen en het strand. Stad, natuur, strand, winkels, scholen, sportvoorzieningen, NS station, bussen…alles ligt hier binnen handbereik!

Loop met ons mee door de woning?

Bij binnenkomst in de hal bevinden zich de garderode, de groepenkast en een toilet met fontein. Rechts in de hal stappen we de woonkamer in met hier een massief houten vloer en veel daglicht dat zowel via het raam aan de voorzijde als via de openslaande deuren aan de achterzijde binnen komt. Zowel voor als achter is er zonwering.
Links achterin is een eenvoudige keuken. Hier is ook een aansluiting voor een wasmachine.
De openslaande deuren verbinden de kamer met de tuin op het zonnige westen. Naast de vrijstaande, stenen schuur met elektra is een doorkijkje waardoor je vaak prachtige luchten kunt bewonderen. Je kunt achterom door de poort achterin de tuin.

Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde twee grote tuimelramen met elektrische zonwering. Op het dak bevinden zich twee zonnepanelen.
Via een vlizotrap bereiken we een ruime zolder met CV HR ketel uit 2020 en een tuimelraam. Hier zou je een vaste trap kunnen plaatsen en de zolder vergroten met een dakkapel (mits toestemming gemeente). Je wint hiermee maar liefst circa 20 m2 aan woonoppervlakte. Een absolute aanrader dus!

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIEN KLEUREN PLATTEGRONDEN

 

 

 

 

DETAILS:
-Perceelgrootte 207m2
-Woonoppervlakte: ca. 80m2, overige inpandige ruimte: ca 8m2 en externe bergruimte ca. 8m2
-Bouwjaar 1986
-Volledig dubbel glas
-Dakisolatie, vloerisolatie en muurisolatie
-Electra via 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
-CV ketel is Intergas HR uit 2020
-Electrische zonwering aanwezig op begane grond voorzijde
-Energiekosten vóór de energiecrisis: slechts €95,- per maand
-Vloeren zijn 2 jaar geleden in de olie gezet
-2 zonnepanelen
-Oplevering in overleg (flexibel)

 

Biedingen
We maken gebruik van een online biedsysteem. Daar kan je ook de documentatie van de woning lezen/downloaden. Via onderstaande knop kom je in de online biedomgeving waar je ook alle documentatie van de woning kan vinden en downloaden.