Haas 16 Uithoorn

Verkocht 

Haas 16, Uithoorn
Vraagprijs: €375.000 K.K.

MOOI AFGEWERKT DRIE KAMER APPARTEMENT AAN DE RAND VAN DE KINDVRIENDELIJKE WIJK LEGMEER. 

 
Dit energiezuinige (A label) en goed onderhouden beneden appartement aan de rand van de wijk Legmeer-West biedt tal van mogelijkheden. Het mooie van dit appartementencomplex is de beveiligde (door slagboom) voorziene parkeerplaats aan de achterzijde. Hier is altijd voldoende parkeergelegenheid zodat de auto in het zicht staat. Het complex is omringd door een binnentuin die door een hovenier goed onderhouden wordt. Zo is er directe toegang vanaf het eigen terras naar de omringende tuin.
Het appartement is gelegen in een kindvriendelijke wijk, met verschillende sportvoorzieningen om de hoek. De sportschool met zwembad en sauna is in minder dan 5 minuten fietsen te bereiken. Aan de andere zijde bevinden zich meerdere basisscholen, een speelbos en een voetbal- en atletiekvereniging.
De nieuw aangelegde metroverbinding naar Amsterdam-Zuid is gelegen aan de andere kant van de wijk. Heel snel bereikbaar en toch de rust ervaren? Dat kan hier!

 

INDELING

Bij binnenkomst aan de achterzijde van het complex stap je de hal in. Tegenover de voordeur is een stenen berging (3m2) welke dienst kan doen als extra opslag of het opbergen van gereedschap. Tevens is er een gezamenlijk fietsenstalling voorzien van elektra, zodat ook de elektrische fiets opgeladen kan worden.
Direct in de hal heb je links en rechts twee slaapkamers. De buitenzijde van de kozijnen is voorzien van elektrisch bedienbare raamverduistering.
In de hal vind je verder links de meterkast en daarnaast het separaat toilet. Tegenover de toilet een badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel, designradiator en spiegelkast.
Aan het einde van de hal stap je de woonkamer/keuken in. Deze ruimte is open en heeft vrij uitzicht de binnentuin en de straat in.
De keuken is onlangs gewrapped en voorzien van een frisse en moderne look. Tevens is hij voorzien van een vaatwasser, combi-oven, inductie kookplaat en een vrijstaande grote koelkast met vriezer. Naast de keuken bevindt zich nog een ruime kast, welke dienst doet als opbergruimte, washok. Hier bevindt zich ook de CV ketel en mechanische ventilatie.
Het kleine terras aan de achterzijde van de woning, heeft direct toegang tot de omliggende tuin van het complex. Kinderen hebben hier voldoende ruimte om te spelen of picknicken, terwijl je ze goed in de gaten kunt houden.

 

 

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

 

 

 

 

BIJZONDERHEDEN

-Bouwjaar 2007
-Energielabel A
-CV ketel uit 2012
-Volledig geïsoleerd appartement
-Goed onderhouden binnentuin
-Actieve en gezonde VvE. Kosten: €125,- per maand
-Vrij uitzicht vanaf de woonkamer de wijk in
-Nieuwe keuken (gewrapped)
-Kindvriendelijke buurt met basisscholen en speelbos.
-Nieuwe metrolijn onlangs aangelegd (zo in Amsterdam)
-Beveiligde parkeerplaats voor bewoners van dit complex.
-Gezamenlijke fietsenstalling voor bewoners (met elektra)