Mendelssohnrode 22 Zoetermeer

Te koop

Mendelssohnrode 22 te Zoetermeer
Vraagprijs: €475.000 K.K.

 

Wonen betekent geen zorgen hebben aan onderhoud, ruimtegebrek, de leefomgeving, parkeren en natuurlijk het woongenot zelf. En daarom is dit nou juist zo’n prettige woning.

Deze uitstekend onderhouden hoekwoning ligt in de kindvriendelijke en gewilde wijk Buytenwegh en heeft maar liefst 149 m2 aan woonruimte. De woning is geheel instap klaar. De huidige eigenaar is een aannemer en heeft veel in deze woning met heel veel oog voor detail verbouwd en ook gebouwd.

 

INDELING:
Loop je mee?
Als we voor de woning staan, dan zien we eerst de oprit met plek voor 2 auto’s. Het parkeerprobleem met de boodschappen en kinderen tillen hebben we daarmee al gelijk opgelost.

We stappen door de voordeur en komen binnen in een mooie centrale hal met rechts een ruim en modern toilet. Hiernaast zit de meterkast met moderne voldoende uitgeruste groepenkast. Via de deur in de hal stappen we binnen in de woonkamer.

Met links van de hal gelijk de open moderne keuken voorzien alle nodige inbouwapparatuur (waaronder een vaatwasser, inductie kookplaat, rvs-afzuigkap, koel-vriescombinatie en combi-oven. Wil je liever een andere kleur keuken en/of aan ander aanrechtblad? Geen probleem. Deze keuken kan je voor relatief weinig geld wrappen en upgraden naar eigen smaak (meer info bij de makelaar).
De keuken is echt een woonkeuken. Hier kan perfect de eettafel staan. Welke in praktijk tegenwoordig ook veel kan dienen als thuiswerkplek (dicht bij de koffie en thee…).

Rechts van de hal zit een wasruimte met daar de aansluitingen voor een wasmachine+droger.

Vanuit de hal gezien rechtdoor kom je echt in het ruime zitgedeelte van de woonkamer waar je door de rechte vorm van de woning een ongelooflijk fijne ruime zithoek kan maken én nog voldoende ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een speelhoek voor de kids.

Via de schuifpui aan de achterzijde van de woning stap je de prettige tuin in met alle ruimte voor terras, speelgoed, een fietsenberging en ga zo maar door. Uiteraard is er een achterom bij de tuin welke uitloopt op meerdere uitgangen.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping aangekomen treffen we rechts (achterzijde woning) 2 keurige strakke slaapkamers van (ca. 9m2 en van ca. 12m2 groot) aan. Vanuit de trap gezien rechtdoor stap je de moderne badkamer binnen. Deze badkamer is voorzien van toilet, douchehoek met luxe hemeldouche, wastafel met wastafelmeubel en handdoekenradiator. Aan de buitenzijde van de badkamer zit een strak weggewerkte kast met daarin de cv-ketel (2013). De ketel is een CW5 ketel wat betekent dat er in de aanwezige sanitaire ruimtes tegelijkertijd warm water gebruikt kan worden zonder dat de iemand er last van heeft.

Links naast deze badkamer zit de 3e en tevens ruime slaapkamer aan de voorzijde. En deze kamer heeft een leuk detail, namelijk een modern comfortbel ligbad keurig op een stukje getegelde vloer. Vind je dat nou helemaal niks? Geen zorgen. Het is bad en het vloertje daaronder kan je met gemak weer verwijderen. Als je dit doet hen je een nóg grotere slaapkamer.

2e verdieping
Deze verdieping is in 2021 opgebouwd en voldoet aan de meest moderne bouwkundige normen en eisen van duurzaamheid. Rechts op de verdieping stap je de 4e slaapkamer van de woning in (achterzijde woning). In deze slaapkamer is een muurtje gemaakt wat ervoor zorgt dat de slaapkamer die eigenlijk heel groot is) gesplitst wordt in slaapgedeelte en een deel dat je kan gebruiken als bijvoorbeeld een grote inloopkast met een handig hoekje voor bijvoorbeeld een make-up tafel, studeerhoek, verschoonhoek (past commode in) of ga zo maar door. Vind je de scheiding juist onhandig en wil je gewoon 1 grote slaapkamer daar maken? Geen probleem. Het muurtje heb je er zo weer uit gehaald.

Wat wel heel fijn is, dat je via die slaapkamer direct in de 2e badkamer kan binnenstappen. En op die badkamer is niet bezuinigd. Je stapt hier binnen in een prachtige moderne badkamer met grote grafietkleur wandtegels een ruime dubbele hemeldouche, dubbele wastafel, spots en natuurlijk een toilet.
De badkamer is van 2 kanten te bereiken, want als je doorstapt, dan kom je in de 5e en laatste slaapkamer van dit huis aan de voorzijde van de woning. Uiteraard is deze slaapkamer ook te bereiken en weer verlaten via de centrale overloop op deze verdieping.
Kortom: een heerlijk (gezins)huis met alle ruimte, afwerking, gemakken, slaapkamers, badkamers, parkeerplekken en tuin die je maar kan wensen!

OMGEVING:
De woning is gelegen op korte afstand van het wijkwinkelcentrum, (basis)scholen, kinderopvang, gezondheidscentrum, natuur- en recreatiegebied Binnen- en Buitenpark, uitvalswegen en openbaar vervoer (o.a. Randstadrail).

 

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

 

 

 

 

EIGENSCHAPPEN:
Woonoppervlakte: 149,3m2 volgens nen2580 meetinstructie
Perceelgrootte: 147m2
Plek voor 2 auto’s op eigen terrein
Energielabel A (datum registratie: 19-12-2022)
Beschikbaar in overleg (kan snel)

BOUWKUNDIGE INFO:
-Vloerverwarming op de 2e etage
-Cv-ketel Vaillant CW5 uit 2013
-2e etage is volgens nieuwst normen luchtdicht gebouwd
-Dakopbouw is uit 2021 (vergunning aanwezig in de documentatie)
-Volledig kunststof kozijnen met HR++ glas
-Eventueel verwijderen bad uit slaapkamer heel eenvoudig
-Gevel is gereinigd en geïmpregneerd
-Electra: 10 groepen en 3 aardlekschakelaars
-Het nieuwe platte dak is perfect voor zonnepanelen