Nicolaas Anslijnstraat 143, Amsterdam

Te koop

Nicolaas Anslijnstraat 143, Amsterdam
Vraagprijs: €350.000 K.K.

 

ZEER RUIME GEMODERNISEERDE MAISONNETTE OP EEN CENTRALE LOCATIE IN OSDORP

 

Deze gemoderniseerde maisonnette is sinds 2017 in etappes grondig gerenoveerd. De woning is voorzien van een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet en door de gehele woning is er een nieuwe vloer gelegd. En de keuken is zelfs voorzien van inductiekookplaat! Een in-stap-klare woning waar je niks meer hoeft te doen!

Het 3-kamerappartement heeft aan beide kanten een heel ander gezicht. Aan de achterzijde vind je het Sloterpark en de Sloterplas, waar je prachtig uitzicht hebt op veel groen en water. Daar kan je een lekkere rustige wandeling maken rondom de plas.

Aan de voorzijde bevindt zich het ‘Osdorpplein’ op loopafstand. Het Osdorpplein is van alle gemakken voorzien. Een ruim overdekt winkelcentrum, meerdere eetgelegenheden, winkels en supermarkten. Tevens een plek waar veel mensen samenkomen en bekend staat als ontmoetingspunt in Amsterdam-west. De gemeente is daarnaast van plan om haaks op het appartement de nieuwe Osdorpergracht aan te leggen, waarmee er een prachtig uitzicht wordt gerealiseerd. Deze plannen zijn met de eigenaren gedeeld en beschikbaar ter inzage.

Er bevinden zich op korte afstand meerdere tramhaltes, waaronder lijn 17 richting Centraal Station en tram 1 richting onder andere Leidseplein. Daarnaast zijn wegen als A4, A9 en A10 snel te bereiken en via die wegen ga je in de richtingen van Amsterdam Zuid, Haarlem en Schiphol.

 

Indeling;

Begane grond; Gezamenlijke entree, hal, bergingen, trappenhuis en lift.

Vijfde verdieping;

Vanuit de lift stap je een hal binnen, waarna je buiten de galerij oploopt naar de voordeur van het appartement, met uitzicht over Osdorp. Je stapt het appartement binnen in een lichte hal, daar bevindt zich de meterkast. Vervolgens stap je de open keuken binnen (voorzien van inductiekookplaat, wasemkap (2021), combi-magnetron, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Allemaal vernieuwd in 2017!). De ruime woonkamer beschikt over aluminium schuifdeuren naar het balkon, vanwaar je uitzicht hebt over het Sloterpark en de Sloterplas. Op het balkon is er zelfs elektrische zonwering voor de hele mooie dagen. Dan kan je toch nog vanuit de schaduw genieten van een drankje op je balkon. Tussen de woonkamer en open keuken bevinden zich het toilet (gerenoveerd in 2022), een kast met aansluiting voor de wasmachine en de trap naar boven.

Zesde verdieping;

Met de trap kom je op de overloop van de bovenste verdieping van deze maisonnette. Aan de achterzijde is de grote slaapkamer, welke is voorzien van een inloopkast. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede ruime slaapkamer. In het middenstuk is de badkamer gesitueerd, welke een inloopdouche en ruime wastafelmeubel heeft. De badkamer is in 2021 volledig gerenoveerd en verkeert nu in zeer moderne staat.

 

VvE

De Vereniging van Eigenaren is zeer goed verzorgd en wordt professioneel beheerd. Onlangs zijn aan de voorzijde van het complex de kozijnen vernieuwd. Op de planning staat om dit tevens aan de achterzijde te doen in 2023. Daarbij krijgt de nieuwe eigenaar van dit appartement zelf de kans om het type balkondeur te kiezen. Door deze renovatie zal het energielabel verbeterd worden en zal tevens de geluidisolatie sterk vooruitgaan. De servicekosten zijn mede door deze grote renovatie tijdelijk omhoog gegaan.

 

Is je interesse gewekt? Wees er dan snel bij en plan nu een bezichtiging. Onze makelaar leidt je graag rond en vertelt je met plezier meer over deze prettig verlichte maisonnette.

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

 

 

GOED OM TE WETEN:

 • Woonoppervlakte 81 m2 volgens NEN2580 meetinstructie
 • Bouwjaar 1962
 • Energielabel D
 • Elektrische boiler (eigendom)
 • Lift
 • Separate berging op begane grond
 • Blokverwarming
 • Servicekosten €503,31 per maand (inclusief voorschot stookkosten)
 • Actieve Vereniging van Eigenaren
 • Erfpacht momenteel jaarcanon van €99,37 tot en met 31 juli 2037 (mogelijkheid tot afkopen)
 • Keuze notaris aan koper, mits in Amsterdam
 • Verkoper heeft recht van gunning
 • Oplevering in overleg