Sandwijk 13, Amsterdam

Te koop

Sandwijk 13, Amsterdam


Vraagprijs: €395.000 K.K.

DE WONING
Ben jij klaar voor deze heerlijke zomer? Heerlijk vrij uitzicht in dit driekamerappartement. Het appartement, is gelegen op de tweede en derde woonlaag (woonkamer) van een verzorgd appartementengebouw en is voorzien van een balkon dat goed op de zon (ZW->) gelegen is Het hoogstgelegen appartement van de Sandwijk en de grote raampartij geeft veel licht en vrij uitzicht vanuit de woonkamer. Het geeft je een ruimtelijk gevoel en veel privacy.  

INDELING

Eerste verdieping (46,5m2):
Entree, hal, met toegang tot de badkamer en de twee slaapkamers eventueel optie tot creëren van een derde slaapkamer.
Tweede verdieping (47m2):
Via de vaste trap kom je uit in de overloop met apart toilet en ruime woonkamer met vrij uitzicht over de buurt door de flinke raampartijen.  Half open keuken (met voorraadkast) en heerlijk zon gelegen balkon.
Begane grond (4,2 m2):
Op de begane grond bevindt zich de ruime vrijstaande  (fiets)berging. Ideaal voor de fietsen.  

LOCATIE

Met slechts 10 minuten fietsen sta je op de NDSM-werf, vanaf hier kun je niet alleen de pont naar Centraal station of de Pontsteiger pakken, maar hier zijn ook het hele jaar door leuke festivals te vinden. Voor een heerlijk hapje eten kun je hier o.a. terecht bij Pllek, IJver, Noorderlicht, de IJ-kantine, Loetje aan ’t IJ en Fred’s Kitchen. Het Hamerkwartier, waar de komende jaren duizenden woningen gebouwd gaan worden vind je op slechts 14 minuten fietsen. Ook hier kun je heerlijk een hapje eten bij o.a. Café-Restaurant Stork, de Goudfazant of Hangar. In de directe omgeving heb je op 5 minuten een buitenschoolse opvang, kinderopvang en verloskundigen praktijk. Het consultatiebureau is op 10 minuten fietsen. Om de hoek heb je de Lidl en de Dekamarkt voor de dagelijkse boodschappen. Natuur- en recreatiegebied Het Twiske of het landelijke gebied Waterland, vind je op ongeveer 3 minuten fietsen. Kortom, in Noord combineer je het beste van twee werelden.

 

DUURZAAMHEID:

Deze woning is voor zien van een energielabel B, is voorzien van dubbele beglazing

 


 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

Details:


– Energielabel B 
– Mogelijkheid tot drie slaapkamers
– Zonnig balkon met vrij uitzicht
– Gratis parkeren voor de deur
– Fantastische ligging 
– Nabij recreatie gebied “Het Twiske”
– Woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR beglazing
– Erfpacht is afgekocht tot 15-03-2043, daarna € 136,57 per jaar
– Actieve VVE

Wil je komen bezichtigen?
Onze eerste bezichtigingdagen zijn maandag 13 juni en woensdag 15 juni. Bel snel naar de makelaar op 023-2052296 of stuur een mailtje.

 

Voor de brochure, klik hieronder: