Vogelwaarde 38, Haarlem

Te koop

Vogelwaarde 38 Haarlem


Vraagprijs: €645.000 K.K.

Aan het groene recreatiepark ‘de Molenplas’, ligt deze aantrekkelijke, opvallend ruime en uniek gelegen hoekwoning met 196m2 woonruimte en een recreatiepark en water, DIRECT in de eigen achtertuin!
De woning is goed onderhouden, maar van binnen gedateerd. De mogelijkheden om deze woning helemaal naar eigen smaak te moderniseren zijn volop aanwezig. Aan de voorzijde van de woning ligt een fijne brede stoep waar kinderen veilig kunnen spelen en waar geen doorgaand verkeer is. Links van de woning is een achterom waardoor je direct doorloopt naar het recreatiepark en natuurlijk de eigen achtertuin die pal op het zonnige zuiden staat. Wat fijn is van Molenwijk, is dat het een zeer kindvriendelijke en groene woonomgeving heeft.
Ook zijn er scholen, winkels en uitvalswegen, allemaal in de directe nabijheid.

Een frisse duik nemen, lekker suppen of een rondje varen? Het kan allemaal, direct in de eigen achtertuin! Wat een geweldige plek en wat kan je hier héérlijk wonen!

Loop je mee?
Rechts van de voordeur zit de meterkast
Parterre: we komen binnen in de hal met een toilet. Via de woonkamerdeur komen we in de woonkamer met ruime halfopen keuken (met o.a. vaatwasser, afzuigkap, 5 pits gasfornuis), ruime trapkast en aanbouw. In de aanbouw bevindt zich een hal, aansluitend een slaapkamer en hierachter een badkamer (met douche, wastafel toilet en infrarood sauna).
Beroep aan huis? Deze aanbouw is ook ideaal te gebruiken als praktijkruimte of kantoorruimte aan huis! Je hoeft zelfs niet door de woning om er te komen, want in de hal van de aanbouw bevindt zich de deur naar de tuin (en de achterom). De tuin is in 2020 vergroot doordat er een extra strook grond van de gemeente is gekocht.

In de centrale hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Links vinden we een slaapkamer gevolgd door een ruime slaapkamer aan de achterzijde met hiernaast een ruime slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer, welke overigens een goed formaat heeft, bevindt zich ook aan de voorzijde en heeft een douche, wastafel, groot badkamermeubel, ligbad en wasmachine-aansluiting. Tot slot is er via de overloop toegang tot een separaat toilet.

Via de trap op de overloop komen we op de 2e verdieping. Links is er een goed formaat slaapkamer, welke gevolgd wordt door een zeer ruime slaapkamer die van voor naar achter loopt. Daarnaast zit CV en droogruimte. Deze verdieping valt, mede door de 2 grote dakkapellen, erg ruim en biedt volop mogelijkheden om naar wens in te delen.

Garage (optioneel):
Een klein stukje terug in de straat, links naast huisnummer 46 bevindt zich een ruime garage van ca. 24m2 welke optioneel mee verkocht kan worden óf los van de woning verkocht kan worden.

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

Details:
-Woonoppervlakte: ca. 196m2 conform NEN2580 meetinstructie
-Perceeloppervlakte: 174m2
-Energielabel C
-Fundering: betonpalen
-Zonligging tuin: zuid
-Nieuwe meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars)
-Buitenschilderwerk: 2020
-Uitstekende winst te behalen op gebied van duurzaamheid (HR++ glas en zonnepanelen plaatsen)
-Het dak van de dakkapel achterzijde is recent vernieuwd (3 jaar oud)
-Voorgevel huis: gereinigd, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd
-Van binnen volledig naar eigen smaak te moderniseren
-Oplevering: in overleg (kan al per mei 2022)
-Optioneel (of los te koop): garage van ca. 24m2
• Voor de brochure, klik hieronder: