Busken Huetstraat 27, Haarlem

Verkocht

Busken Huetstraat 27 Haarlem
Vraagprijs: €360.000 K.K.

OMSCHRIJVING:

Sfeervolle tussenwoning in rustige straat op toplocatie in de Amsterdamse buurt. De funderingen zijn in 2003 vernieuwd voor stalen buispalen en de parterre vloer is als betonvloer uitgevoerd. Dus geen problemen meer met houten palen of rottende balken door vochtige kruipruimtes. In de aanbouw zijn de ruime keuken, bijkeuken, toilet en badkamer gesitueerd. Buiten heb je een heerlijke ruime tuin op het zuidoosten waar je zomers heerlijk kan genieten van de zon. Op de 1e verdieping bevinden zich 1 grote en 2 kleinere slaapkamers. Tevens is er een moderne 2e badkamer met ligbad. Deze woning heeft een perfecte mogelijkheid om op te bouwen waardoor extra woonruimte gecreëerd kan worden!

LOCATIE
De locatie is zeer gunstig. Om de hoek is een prachtige speelgelegenheid op het Teylersplein en direct hierachter vind je het gezellige winkelhart van de Amsterdamstraat. Hier is onder meer een Dekamarkt, Kruidvat, bloemenwinkel, slager, twee bakkers, viswinkel, verschillende afhaaltenten, meerdere kappers en een tandarts. Op 10 minuten lopen staat er een koud drankje in het gezellige Haarlemse centrum op je te wachten. Ga je naar je werk, dan bevindt de uitvalsweg naar o.a. de A9 en A5 zich op 1 minuut rijden. NS station Haarlem-Spaarnwoude bevindt zich op ca. 4 minuten fietsafstand en Centraal Station Haarlem op 9 minuten. Parkeren kan gewoon in de straat en zonder vergunning.

Kortom: een heerlijke gezinswoning met volop groeimogelijkheden op een perfecte locatie!

INDELING:
Entree, hal, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), deur naar lichte doorzon woonkamer met hardhouten vloer. Keuken met diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming. Bijkeuken met aansluiting voor wasmachine/droger en CV ketel. Toiletruimte met hangtoilet én urinoir. Oude badkamer met inloopdouche. Schuifpui naar heerlijke tuin met vrijstaande berging (met elektra). Van buitenaf is er een bergruimte aan de kopse kant van de aanbouw.

1e verdieping
Overloop, moderne badkamer met ligbad, en wastafel. Ruime slaapkamer 1 aan voorzijde veel daglicht, aan achterzijde bevinden zich slaapkamer 2 en slaapkamer 3. Boven het trapgat is een luik naar bergruimte.

Details

Bijzonderheden:

-Woonoppervlakte 96,4m2 conform NEN2580 meetinstructie
-Perceel 120m2
-Funderingsherstel heeft plaatsgevonden in 2003
-Leent zich bij uitstek voor realiseren dakopbouw en/of vergroten middels aanbouw
-Bouwjaar 1911
-Kunststof kozijnen, volledig dubbel glas
-CV ketel: Intergas HR uit 2008
-Elektra: 8 groepen, 2 maal aardlekschakelaar
-Zonnige 14 meter diepe tuin + schuur van 2,7 meter diep.
-Oplevering: in overleg en bij voorkeur rond eind mei/begin juni 2020