Teding van Berkhoutstraat 118 Haarlem

Te koop

Teding van Berkhoutstraat 118 Haarlem
Vraagprijs: €365.000 K.K.

 

GEWELDIGE LICHTE EN ENERGIEZUINIGE JAREN 30 BOVENWONING IN DE AMSTERDAMSE BUURT

 

OMSCHRIJVING:
Deze leuke jaren 30 bovenwoning is gelegen in de gewilde Amsterdamse buurt met de leuke buurtwinkels, scholen, speelvoorzieningen, gezellige buren zeer gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer (NS-station Haarlem-Spaarnwoude & bussen) en de uitvalswegen. De woning heeft o.a. een lichte doorzonwoonkamer met aan de achterzijde een balkon op het zuiden, 4 (slaap)kamers, een badkamer, een bergzolder en als ‘kers op de taart’ op de 2e etage een 11m2 groot dakterras pal op het zonnige zuiden. Er liggen 7 zonnepanelen op het dak welke pal op het zuiden zijn gericht en met ieder een capaciteit van 375 KwU.
En dat is niet alles. De echte verrassing bij deze woning zit hem in het energielabel. Deze jaren 30 woning heeft een nieuw energielabel A!
Op het gebied van duurzaamheid zit je dus uitstekend in deze woning!

 

 

INDELING:
Loop je met ons mee? Bij binnenkomst tref je links de meterkast aan gevolgd door de vaste trap welke ons naar de 1e verdieping brengt.
1e verdieping: op de overloop links zit een separaat toilet. Ga je op de overloop rechtdoor, dan stap je de aangename lichte woonkamer binnen. Aan de voorzijde van de woonkamer rechts vind je een aparte open werkkamer welke ook uitstekend dienst zou kunnen doen als bijvoorbeeld extra slaapkamer.

Aan de achterzijde van de woonkamer zit een balkon over de volle breedte welke pal op het zuiden staat. Aan de linkerzijde hiervan zit een eenvoudige wat gedateerde keuken. Deze keuken leent zich er perfect voor om te vervangen door een moderne keuken. Naast het keukentje zit een klein eenvoudig badkamertje. Deze kan je natuurlijk laten zitten als bijvoorbeeld gastenbadkamer, maar deze ruimte zou ook perfect dienst kunnen doen als ruimte voor de wasmachine en droger.
Terug op de overloop, pakken we de trap naar de …..
2e verdieping: op de overloop aangekomen vind je rechts een kleine kamer aan de voorzijde van de woning met daar de cv-ketel (2015). Deze kamer is perfect te gebruiken als werk/studeerkamer. Via een vlizo trap in deze kamer kan je naar de bergzolder toe waar je ontzettend veel spullen kwijt kan. Links naast deze kleine kamer (ook aan de voorzijde) zit een slaapkamer van een uitstekend formaat voorzien van handige opbergruimtes. Rechts achterin de verdieping zit de 2e (grote) slaapkamer met een vaste kastenwand en openslaande deuren naar het 11m2 grote zonneterras. Links van deze slaapkamer zit de nette badkamer met toilet, wastafel, spiegelkastje, douchehoek en handdoekenradiator. Via de badkamer heb je tevens toegang tot het dakterras.
En wil je jouw fiets kwijt? Via de poort buiten loop je naar een schuurtje van ca. 3m2 welke ook bij de woning hoort.
Kortom: een heerlijke en complete woning waar je met ontzettend veel plezier kan wonen!

 

 

OMGEVING:
Genieten doe je hier niet alleen van de woning, of p de buitenruimte van de woning…. De buurt is hier OOK ontzettend leuk. Dit is een buurt waar veel leuke gezellige mensen wonen en een wijk met winkels, speelgelegenheden (speelpark in de naastgelegen straat), scholen, zorgfaciliteiten (o.a. huisarts) en zelfs diverse eetgelegenheden om de hoek. Voor een gezellige avond in het centrum van Haarlem zit je ongeveer 5 minuten op de fiets.

 

 

BEREIKBAARHEID:
Parkeren doe je hier gratis en zonder vergunning voor de deur. Snel naar je werk? Geen probleem, binnen 1 minuut zit je met de auto op de uitvalsweg (A200) naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Alkmaar. Met OV? NS Station Haarlem-Spaarnwoude is nog geen 5 minuten fietsen en NS Station Haarlem is ca. 10 minuten fietsen.

 

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

 

 

 

 . EIGENSCHAPPEN:
-Woonoppervlakte ca. 90 m2 volgens NEN2880 meetinstructie.
-Ruim 15m2 aan buitenruimte (balkon+dakterras) op het zuiden
-Aparte handige berging te bereiken via poort
-Energielabel A
-Bouwjaar 1938
-Betonnen paalfundering (volgens archief informatie Noord-Hollands Archief)
-CV ketel Atag (HR) uit 2015
-Kozijnen incl. glas voorzijde 1e etage zijn net vernieuwd
-Nieuwe dakisolatie
-7 zonnepanelen x 375 KwU (2.625 KwU per jaar)
-Openbaar (gratis) parkeren voor de deur
–De VvE wordt nu geactiveerd: KvK inschrijving aanwezig, eerste VvE vergadering is op 15 maart, bankrekeningnummer is aangevraagd en er zal per 1 april maandelijks worden gereserveerd
-Oplevering: flexibel en naar wens uiterlijk 31 mei 2023

 

GOED OM REKENING MEE TE HOUDEN:
-De keuken en met toilet (1e etage) zijn wat gedateerd en lenen zich er perfect voor om te vernieuwen
-De draaiende kozijnen aan de voorzijde van de slaapkamer op de 2e etage zijn wat matig + de raampjes hierin zijn lek. Advies is om deze te vernieuwen (kosten: ca. €1000,- incl. glas totaal).
-1 raam in de slaapkamer aan de achterzijde is lek. Dit wordt 20 maart vervangen.
-De VvE wordt nu geactiveerd en de na 15 maart 2023 actief zijn (KvK inschrijving, vergadering, bankrekening en per 1 april 2023 reserveren conform de herbouwwaarde norm van 0,5%).
-De kosten voor kozijnen en schilderwerk zijn voor iedere appartementseigenaar individueel (schilderwerk achterzijde van deze woning is net gedaan).

 

KOM NAAR 1 VAN ONZE OPEN HUIZEN
Op de volgende momenten hebben wij een Open Inloop georganiseerd. Kom zo vaak kijken als je wilt. Het enige wat we je willen vragen is om ons even een berichtje te sturen naar welk Open Huis je komt, zodat we daar rekening mee kunnen houden:

-Vrijdag 3 maart tussen 11.00 en 12.00
-Maandag 6 maart tussen 15.30 en 16.30
-Woensdag 8 maart tussen 09.00 en 10.30

Een berichtje sturen kan via deze pagina op Funda of via info [at} vkmakelaars [ punt] nl

Biedingen
We maken gebruik van een online biedsysteem. Daar kan je ook de documentatie van de woning lezen/downloaden. De biedingen zullen automatisch sluiten op vrijdag 10 maart 2023. Als jij een bieding hebt gedaan dan is jouw bod voor niemand zichtbaar. Dus ook niet voor ons als verkopende makelaar of voor de eigenaar van de woning. Pas na vrijdag 10 maart 12:00 zijn de biedingen voor ons als makelaar zichtbaar en zullen we deze voorleggen aan de eigenaar. Iedereen wordt op uiterlijk 20 maart op de hoogte gebracht of de bieding is geaccepteerd of niet. Als jouw bieding niet is geaccepteerd, dan ontvang jij als de woning definitief verkocht is automatisch een link naar het biedlogboek waar jij precies kan zien welke biedingen er zijn uitgebracht. Uiteraard blijft altijd volledig anoniem wie er geboden hebben en of er eventueel een persoonlijke boodschap bij een bieding is vermeld.