Korteweg 22 Haarlem

Te koop

Korteweg 22 Haarlem
Vraagprijs: €375.000 K.K.

KARAKTERVOLLE TUSSENWONING MET HEERLIJKE TUIN IN GEZELLIGE KINDVRIENDELIJKE STRAAT

 

INDELING:

Loop je met ons mee?
Bij binnenkomst komen we in de hal met toilet
. Via de binnendeur stappen we de woonkamer binnen. In de woonkamer ligt een massief grenen vloer, staat een sfeervolle houtkachel (wordt veel gebruikt) en linksachter de woonkamer vind je de halfopen keuken met o.a. vaatwasser, koelkast, gaskookplaat, rvs-afzuigkap en veel kastruimte. De keuken loopt door in een keurige verwarmde en geïsoleerde bijkeuken met hier ook de aansluitingen voor wasmachine/droger.

Via de achterdeur in de bijkeuken, stap je de heerlijke rustige tuin in. De ochtendzon pak je mooi mee vanaf het houten bankje tegen de zijgevel ; zo ook de middag  en avondzon vanaf een ander deel van de tuin.

De schuur is een vrijstaande deels stenen schuur met elektra. De voorkant en het dak van de schuur zijn in 2014 vervangen.

Nu we de begane grond en tuin gezien hebben is het tijd voor de bovenverdieping. Via de open trap kom je op de overloop van de 1e etage.

Aan de achterzijde vind je een moderne badkamer met inloopdouche, toilet, breed wastafelmeubel en spiegel met verlichting. Rechts naast de badkamer vind je een tuin gerichte slaapkamer met vaste kasten. Aan de voorzijde van de woning vind je de 2e slaapkamer aan de straatkant met tot slot rechts hiervan een kastenkamer welke ook uitstekend dienst kan doen als werkkamer of bijvoorbeeld babykamer.

Via een aluminium vlizotrap op de overloop bereik je de handige bergzolder waar je niet kan staan maar wel heel veel spullen kan opslaan.

 

LOCATIE:
Werkelijk alles is in de directe omgeving te vinden. Een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en diverse scholen op loopafstand.
Net zo als een grote supermarkt, benzinepomp en een bibliotheek; sportvelden en zwembad “ de Planeet”  zijn om de hoek. De verbinding met de binnenstad is ideaal. Vanaf de bushalte aan de Rijksstraatweg  vertrekken  drie buslijnen regelmatig richting het station en naar Haarlem Noord/ IJmuiden/ Beverwijk. Met de fiets ben je in vijftien minuten in het centrum van Haarlem en in een half uur sta je op het strand.

 

 

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN

 

 

 

 

fDETAILS:
– Bouwjaar: 1925
– Woonoppervlakte 81,7 m², Externe bergruimte 6m2, inhoud 297 m³ (NEN 2580)
– 97m2 perceel
oppervlak
– Keurige en handige schuur m
et elektra
– Openbaar parkeren (geen parkeervergunningen)
– Geen directe achterburen. Geen doorgaand verkeer in de straat dus uitermate kindvriendelijk.
 -Een gezellige straat met veel leuke buren in een goede en geliefde wijk
– Oplevering bij voorkeur
4 september 2023

 

ONDERHOUD EN BOUWKUNDIGE DETAILS:
– Fundering op staal dus geen houten palen
– Onderhoud binnen en buiten goed
– Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
– Voorgaande isolatie is niet meegenomen in huidige energielabel waardoor label nu nog onvoordelig
 uitvalt
– Kanaal houtkachel wordt jaarlijks (5 januari jl. voor het laatst)
geveegd
– Hemelwaterafvoer aan voorzijde in 2021 deels vernieuwd
– Buitenschilderwerk 2020
– Dakgoten voor en achterzijde in 2015 vervangen
– Schuurdak en betimmering voorzijde schuur in 20
14 vervangen (dus geen asbest)
– Verwarming en warm water via HR CV Nefit Easy (
nov 2013) met slimme thermostaat
– Nieuw pannendak 2000
met no 20 & deel 24.
– Volledig dubbel glas (op raampje toilet na)
– Elektra 8 groepen en 2 aardlekschakelaars

Open Huizen
Op de volgende momenten hebben wij een Open Huis georganiseerd.
Kom vrijblijvend kijken. We willen je alleen even vragen om ons even kort een berichtje te sturen met jouw naam, telefoonnummer en mailadres + naar welk Open Huis je komt. Dan kunnen wij hier rekening mee houden. Dan kan je ons laten weten via info@vkmakelaars.nl of via het formulier op onze contactpagina.

De Open Huizen bij deze woning zijn op:

> Dinsdag 30 mei 09.00 – 10.00
> Donderdag 1 juni: 15.30 – 16.30
> Vrijdag 2 juni: 09.00 – 10.00

 
BIEDINGEN:
We maken gebruik van een online biedsysteem (zie onderstaande knop). Daar kan je ook de documentatie van de woning lezen/downloaden. De biedingen zullen automatisch sluiten op dinsdag 6 juni 2023 om 14.00. Als jij een bieding hebt gedaan dan is jouw bod voor niemand zichtbaar. Dus ook niet voor ons als verkopende makelaar of voor de eigenaar van de woning. Pas na dinsdag 6 juni 14.00 zijn de biedingen voor ons als makelaar zichtbaar en zullen we deze voorleggen aan de eigenaar. Iedereen wordt op uiterlijk 8 juni 2023 op de hoogte gebracht of de bieding is geaccepteerd of niet. Als jouw bieding niet is geaccepteerd, dan ontvang jij als de woning definitief verkocht is automatisch een link naar het biedlogboek waar jij precies kan zien welke biedingen er zijn uitgebracht. Uiteraard blijft altijd volledig anoniem wie er geboden hebben en of er eventueel een persoonlijke boodschap bij een bieding is vermeld.