Aanhuurmakelaar

Aanhuurmakelaar

De aanhuurmakelaar die bij jou past

Op basis van no cure no pay

 

VK Makelaars staat bekend als full service aanhuurmakelaar. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurwoning. We hebben het netwerk, weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn de meest geschikte woning voor u.

Vind u het erg lastig een woning te vinden? Dan nemen wij uw zorgen graag uit handen. Hierbij zullen wij het gehele traject, van begin tot eind, in handen nemen. U hoeft (bijna) niks te regelen. En dit allemaal op basis van onze no cure no pay methode!

 

Zo werken wij als aanhuurmakelaar

w

1. Kennis maken

Eerst plannen wij geheel kosteloos en vrijblijvend een ‘intake’. Dit is een persoonlijk gesprek waarbij we uw wensen en huurbudget inventariseren en u vertellen over de mogelijkheden, beschikbare nieuwe woningen en werkwijze. Als je enthousiast bent, dan gaan we beginnen…

5. Onderhandelen

Als aanhuurmakelaar voeren wij voor jou de onderhandelingen en maken namens jou de beste deal. Als de deal gemaakt is helpen wij je met het aanleveren van alle benodigde documentatie bij de verhuurmakelaar.

w

2. Documenten verzamelen

Het is heel belangrijk dat we een goed huurderdossier van jouw aanleggen om zo snel te kunnen schakelen als we een woning hebben gevonden. Daarom vragen wij je om ons het volgende aan te leveren:
-Een kopie/scan van je huidige arbeidsovereenkomst
-Een kopie/scan van jouw laatste 3 werkbriefjes
-Een kopie/scan/foto van jouw ID

6. Check van het huurcontract

We controleren het huurcontract uitvoerig net als alle overige juridische documenten. we nemen deze uitvoerig met je door zodat je precies weet waarvoor je tekent.

U

3. Wij zoeken voor u naar huurwoningen

We zoeken naar geschikte huurwoningen die voldoen aan jouw wensen en profiel. Wij sturen je een selectie van de huurwoningen die bij jou passen. Jij geeft aan welke woningen je aanspreken.

Daarnaast geven wij je uitleg over hoe u een alert instelt op specifieke huurwebsites. Dit zorgt ervoor dat je nog breder zoekt en een maximum aan interessante woningen ontvangt. Van de woningen die jou het meest interesseren kan je ons vervolgens de links sturen zodat wij deze gaan najagen.

t

7. Aansluiten van voorzieningen

Wij helpen je (indien nodig) met het regelen van:

  • Internet
  • Gas
  • Water
  • Electriciteit

We zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt bij deze bedrijven en dat je direct wordt aangesloten.

4. Bezichtigingen plannen

Als aanhuurmakelaar plannen we bezichtingen in van de woningen die jou aanspreken. Deze woningen gaan wij samen bezichtigen. Wij proberen de bezichtigen zo efficiënt mogelijk te plannen.

Wat zijn de kosten van een aanhuurmakelaar?

Wat zijn de kosten waar u rekening mee moet houden? Wij rekenen een eenmalige vergoeding van 1,5 maand kale huur + 21% btw met een minimum van €2750,- +21% btw.

Dit is volledig op basis van no cure no pay. Dat houdt in dat pas wanneer wij een een geschikte huurwoning gevonden hebben er pas kosten komen. Geen huurwoning = geen kosten.

Interesse in onze aanhuurmakelaar dienst? Bel ons nu op 023-2052296 of vraag via onderstaande knop een gratis call aan!

 

Aanhuurmakelaar Blogs

Klaar om jouw droomhuis te huren?

Laten we kennis maken

Wij zijn u graag van dienst. Kopje koffie inplannen?