VK Makelaars als uw Full service aanhuurmakelaar

De aanhuurmakelaar die bij jou past

Op basis van no cure no pay

 

VK Makelaars staat bekend als full service aanhuurmakelaar. Wij helpen u met het vinden van een geschikte huurwoning. We hebben het netwerk, weten waar we op moeten letten en regelen op korte termijn de meest geschikte woning voor u.

Vind u het erg lastig een woning te vinden? Dan nemen wij uw zorgen graag uit handen. Hierbij zullen wij het gehele traject, van begin tot eind, in handen nemen. U hoeft (bijna) niks te regelen. En dit allemaal op basis van onze no cure no pay methode!

 

Zo werken wij als aanhuurmakelaar

w

1. Kennismaken

Eerst plannen wij geheel kosteloos en vrijblijvend een ‘intake’. Dit is een persoonlijk gesprek waarbij we uw wensen en huurbudget inventariseren en u vertellen over de mogelijkheden, beschikbare nieuwe woningen en werkwijze. Als u enthousiast bent, dan starten we direct het zoektraject voor u op en gaan we beginnen…

4. Onderhandelen

Wij voeren de onderhandelingen en maken namens u de beste deal. Als de deal gemaakt is helpen wij u met het aanleveren van alle benodigde documentatie bij de verhuurmakelaar.

U

2. Wij zoeken voor u naar huurwoningen

Wij gaan zoeken naar geschikte huurwoningen die voldoen aan uw wensen en profiel. Wij sturen u een selectie van de huurwoningen die bij u passen. U geeft aan welke woningen u aanspreken.

5. Check van het huurcontract

We controleren het huurcontract uitvoerig net als alle overige juridische documenten. we nemen deze uitvoerig met u door zodat u precies weet waarvoor u tekent.

3. Bezichtigingen plannen

Wij gaan bezichtigingen inplannen van de woningen die U aanspreken. Deze woningen gaan wij samen bezichtigen. Wij proberen de bezichtigen zo efficiënt mogelijk te plannen.

t

6. Aansluiten van voorzieningen

Wij helpen u met met het regelen van:

  • Internet
  • Gas
  • Water
  • Electriciteit

We zorgen dat u de best mogelijke deal krijgt bij deze bedrijven en dat u direct wordt aangesloten.

Wat zijn de kosten van een aanhuurmakelaar?

Wat zijn de kosten waar u rekening mee moet houden? Wij rekenen een eenmalige vergoeding van 1 maand kale huur + 21% btw met een minimum van €1500,- +21% btw.

Dit is volledig op basis van no cure no pay. Dat houdt in dat pas wanneer wij een een geschikte huurwoning gevonden hebben er pas kosten komen. Geen huurwoning = geen kosten.

Interesse? Bel ons nu op 023-2052296 of vraag via onderstaande knop een gratis call aan!

 

Klaar om jouw droomhuis te huren?

Laten we kennis maken

Wij zijn u graag van dienst. Kopje koffie inplannen?