Vosmaerstraat 21 Haarlem

Te koop

Vosmaerstraat 21, Haarlem
Vraagprijs: €395.000 K.K.

 

Geweldige instapklare benedenwoning in de leukste straat van de Amsterdamse Buurt

 

OMSCHRIJVING:
Bij binnenkomst valt het meteen op: deze woning is écht met oog voor detail en met heel veel liefde volledig gemoderniseerd waarbij er niet bezuinigd is. De woning is maximaal instap klaar. En daarmee bedoelen we letterlijk: dozen uitpakken en wonen maar.

In 2016 en 2017 is er veel verbouwd en geïnvesteerd in de woning. Zie ook de lijst met alle zaken die zijn aangepakt. Wat ontzettend fijn van deze woning is, is niet alleen dat de woning geheel gemoderniseerd is, maar ook dat de woning prettig en praktisch is ingedeeld en de verhoudingen kloppen. Deze woning heeft o.a. 2 goede slaapkamers, een moderne ruime badkamer, een doorzon woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin mét ruime schuur, hottub en achterom. Dit maakt het tevens ontzettend praktisch voor fietsen, brommers of bijvoorbeeld wandelwagens.

 

OMGEVING:
Genieten doe je hier niet alleen van de woning, de luxe of bijvoorbeeld de heerlijke hottub in de tuin. De buurt is hier OOK ontzettend leuk. Dit is een straat waar  veel leuke gezellige mensen wonen en een wijk met winkels, speelgelegenheden (speelpark in de naastgelegen straat), scholen, zorgfaciliteiten (o.a. huisarts) en zelfs diverse eetgelegenheden om de hoek. Voor een gezellige avond in het centrum van Haarlem zit je ongeveer 5 minuten op de fiets.


BEREIKBAARHEID:

Parkeren doe je hier gratis en zonder vergunning voor de deur. Snel naar je werk? Geen probleem, binnen 1 minuut zit je met de auto op de uitvalsweg (A200) naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Alkmaar. Met OV? NS Station Haarlem-Spaarnwoude is nog geen 5 minuten fietsen en NS Station Haarlem is ca. 10 minuten fietsen.

 

INDELING:
Entree met hal met hierin de meterkast. Vanuit de hal naar rechts komen we in de mooie lichte woonkamer met open keuken (koel-vriescombinatie, 6 pits gasfornuis, 2 ovens, composiet blad, afzuigkap, Quooker, ledverlichting en vaatwasser). Via de openslaande deuren komen we in de heerlijke tuin over de volle breedte van het huis met hottub, ruime schuur én achterom.

De entreehal loopt door naar de overige vertrekken met links een was- en CV-ruimte en rechts de eerste slaapkamer. Aan het einde van de hal bevindt zich het toilet met automatische verlichting en afzuiging. Rechts hiervan zit de prachtige ruime tweede slaapkamer met de moderne en suite badkamer. De badkamer is voorzien van: dubbele wastafel, wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche, design radiator, inloopdouche en elektrische vloerverwarming.

 

VOOR INDELING EN MATEN ZIE KLEURENPLATTEGRONDEN
 

 

 

 

EIGENSCHAPPEN:
-Woonoppervlakte ca. 78 m2.

-Zeer praktische nieuwe schuur van ca.8 m2

-Bouwjaar 1935

-Actieve VvE met KvK inschrijving, maandelijkse bijdrage, gezamenlijke opstalverzekering, gezamenlijke bankrekening, MJOP, notulen en jaarlijkse vergadering

-Maandelijkse bijdrage VvE €60,- per maand welke voldoende dekkend is

-De kosten voor kozijnen en schilderwerk zijn voor iedere appartementseigenaar individueel

-Heerlijke tuin op het zuidoosten met schuur en achterom
-De voortuin en riante achtertuin behoren exclusief toe aan deze woning (bovenburen hebben recht van overpad)
-Oplevering: bij voorkeur eind april 2023

 

BOUWKUNDIGE EIGENSCHAPPEN:

– Alle kozijnen (met uitzondering van het raam aan de voorzijde van de woonkamer) zijn vervangen en voorzien van HR++ glas (2016)

– Aanbouw (2016)

– Keuken (2016)

– Cv-ketel (2016)

– Badkamer (2017)

– Onderslagbalk vervangen (2016)

– Vloerisolatie 100mm EPS (2016)

– Plafondisolatie dubbel geïsoleerd. Vrij hangend met dempende dragers.
– Keurige houten lamelparketvloer door de hele woning (2016)
– Elektrische installatie volledig vernieuwd (2016)
– Nieuwe meterkast met 12 groepen, 3 aardlekschakelaars (2016)
– Aanleg rookkanaal (2018)
– Energielabel C (eind december 2022 afgegeven)